Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
TELEPATIE VI

27. 4. 2019, Paraha - Eternia

Eternal Noise Misery se vrací na místo činu! Po prvním, velice vydařeném roce, Vám servírujeme další porci vražedných kapel!

Opět se můžete těšit na rozmanitou směsici undergroundových stylů - drtit sluchovody budou rytmy extrémně rychlé, ale i extrémně pomalé. Využijeme prostory celé Eternie, koncerty se budou odehrávat jak v Underdogs', tak u rampy v podkroví. Na místě bude i vegan občerstvení.

Undergang
Absolutní top evropskýho death metalu! Undergang exkluzivně přiletí na jedinou letošní českou show a v Praze si v rámci ENM odbydou premiérový koncert! Nečekejte nic jinýho než
všeobjímající hnilobu a mrtvolný pach vznášející se nad masovým hrobem. Povětšinou v mid tempu klokotající death metalový válec si neúprosně klestí cestu vpřed a zahalen v chorobném soundu dá vzpomenout na veličiny jako Autopsy, Funebrarum, nebo Incantation. Členové Undergang mimo asi milionu dalších projektů stojí také za plesnivým labelem Extremely Rotten Productions a DM fans uctívaným Killtown Death Festem.
https://undergang.bandcamp.com/

GOSPEL OF THE FUTURE:
Je tomu už 8 let co se těžká vrata sludgového chrámu neprodyšně
uzavřela před okolním světem. Katedrála zarostla břečťanem a trnovým a uvnitř šklebících se chrličů tleli mrtvá těla netopýrů. Nyní však obelisk v hlubinách krypty začíná znovu ožívat a pravidelně pulzovat temně smaragdovým světlem - larvy a pavouci se v zástupech stahují z lyšejem porostlých puchýřů staletých dubů, mrchožrouti a všeliká havěť jde s krvavou pěnou u tlam a zobáků fanaticky k monolitu. Nad mokřady za hřbitovem se vznáší kyselinový opar, všude tepe podprahový opakující se ultrazvuk. GOSPEL OF THE FUTURE jsou zpět! Moravská sludge metalová legenda je v pozměněné sestavě opět aktivní a slibuje ještě větší bahno než v minulosti. Bestie ožila a má hlad!
https://www.metal-archives.com/bands/Gospel_of_the_Future/104270

SxOxTxEx
Vylezli z maďarského podsvětí roku 2013! Milovníci blastbeatů a omamných rostlin do vás nasypou grindcore toho nejhrubšího ražení. Jestli v USA vládli grindu Insect Warfare, Evropu velmi brzo ovládnou SxOxTxEx! Nejrychlejší kapela tohohle ročníku?
https://sxoxtxex.bandcamp.com/

Repuked
Zvrácená tvář švédského death metalu, kterou měli čeští fans příležitost vidět třeba na OEF či v Praze. Kříženec Autopsy/Dismember řádně podlitej pivem a kořalkou!
https://www.youtube.com/watch?v=n-tPrtSDG0c&t=240s

Lycanthrophy (Official)
Základní pilíř českého fastcore / power violence. Projektil který už 20 let trefuje do černého - nespočet odehraných koncertů, v diskografii 23 položek a na palubě mimo jiné pořadatelé kultovního Play Fast Or Dont festivalu (r.i.p.) a skvělýho zinu Go And Kill
https://lycanthrophy.bandcamp.com/

Sedem Minút Strachu
Drtiči sluchovodů přivezou ze Slovenska zásobu cibule a hudebního chaosu ! Totální disharmonie a zvířecí neurvalost ! Inspirace starou noise školou je jasná snad už podle jména. Tenhle set bude stát hodně modřin...
https://sedemminutstrachu.bandcamp.com/

Kulma
Hrubý útok Ostravských kadeřníků ti provede ultimátní ondulaci lebečního švu. Viki a Skulda se vrací na místo činu a tentokrát budou trimovat končetiny v rytmu rychlého hard core punku. Olga Hepnarová, Satan, melír!
https://kulma.bandcamp.com/

Ancient Emblem
Byť jsou z teplých Španělských krajin, rozsévají Ancient Emblem pouze chlad a temnotu. Vyvážený mix středně tempého black metalu a ponurého crustu se prožene Eternií jako hejno krkavců nad bitevním polem. Zrozeni v roce 2014, na kontě mají jednu samostatnou desku a splity společně s Hongo a Social Crisis. Kytarista Ruben stojí za výborným grafickým studiem Brookesia.
https://ancientemblem.bandcamp.com/

Karak
Pocem - kam deš, turboviolence čardáš středem minového pole. Karak nejsou u nás žádnou neznámou, odehráli tu nemálo koncertů a v diskografii mají mimo jiné také split s Libereckými SICK GORE SUFFER. Čekejte řádně, po maďarsku kořeněný tanec do zemdlení, kdy budou lítat končetiny až do Podolí.
https://karak.bandcamp.com/

Sick Destroyer
Tohle je naprosto exkluzivní záležitost!! Po neúnavném nátlaku se podařilo kluky ukecat, aby tento POUZE STUDIOVÝ projekt předvedli živě na ENM!! V sestavě členové Controlled Existence, Needful Things, Lycanthrophy a Beton - nečekej nic jiného, než zdrcující grindcore náser, který se nejspíš nikdy naživo nebude opakovat!!!
https://sickdestroyer.bandcamp.com/releases

JANO DOE:
Zády k publiku, plně ponořena do neuchopitelného vesmíru vlastnoručně zkonstruovaných modulačních syntetázorů vede a mrzačí Katarína Gatialová aka Jano Doe signál, který je díky live-patchingu vždy unikátní. V tom signálu je možná bůh, možná jenom zkáza. Katarínu znáte jako členku uskupení Inocenc, nebo Augiášův sonický chlév, její sólová tvorba je však relativně žhavou novinkou a my jsme moc rádi, že přijala nabídku předvést svou noiseovou
apokalypsu právě na ENM.
https://soundcloud.com/janodoe

PRESSOR:
Z dalekého ruského Petrohradu se přižene stoner / sludge partička košiláčů Pressor. Stejně jako když masivní pluh rozorává a ničí sibiřskou promrzlou krajinu i pod Smíchovem se splaší tektonické desky náporem hluboko podlazených repetitivních akordů, zkázonosnými údery bicích a vše prosupujícím noisovým samplem, smotaným v dlouhým papírku. Čtyřčlení Pressor vznikli před deseti lety v Kostromě, vydali prozatím dva splity, tři EP a do Prahy se vcelku pravidelně vrací.
https://pressor.bandcamp.com/

Výstava plakátů Děda & Myšina.
Děda & Myšina – Jakub Hrdlička & Vojtěch Jasanský – Cizinec & Stopař jsou přátelé, čundráci, kluci, co poslouchaj metal, country a taky tvůrčí duo. Svými plakáty především pro Kreas, Thrash Nightmare crew a další ukázali, co znamená "tužka meets the steel and meets the komp". Na výstavě bude k vidění průřez plakátovou a knižní tvorbou a také Eternal noise Misery speciál. Přístup "Tak co uděláme? Nevim, tak asi Pannu Marii jako hada, jak upouští Ježíška na zem a mohla by mít nože v zádech" Inclouded.

https://www.facebook.com/events/717443745276142/


Zveřejněno: 18. 11. 2018
Přečteno:
3776 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář