Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

22. 9. 2018, Tábor - Cadilac

Hypnos - Tak tuhle death metalovou legendu snad nemusíme představovat, ale pokud ji přece jenom někdo nezná, tak ji snad lze klasifikovat jako nejznámější českou Death metalovou kapelu. Jejich leader Bruno má za sebou dlouholetou historii, kdy před více jak 20 lety opustil kultovní Krabathor a založil Hypnos. Bohužel nedávno nás zasáhla neočekávaná zpráva, že bubeník Pegas opustil kapelu a místo něj nastoupil bubeník Igor „SATAROTH“ Botko (VEIN OF HATE, INCALM). Tato kapela si v průběhu let také získala na undergroundové scéně velký ohlas a spoustu fanoušků, jak u nás, tak i v zahraničí. Na ŽVP představí své poslední album „The Whitecrow“, které můžeme považovat za opravdové velkolepé dílo, z dílny těchto opravdových mistrů!

F.O.B. - Netřeba nijak představovat, tahle více jak 20 let hrající kapela, kterou můžeme charakterizovat jako energickou jistotu, která dokáže na Žižkovi vždycky zajistit kvalitní party. Kluci zahrají jak staré fláky, tak i z posledního alba „…and foes have become our masters“, které sklidilo kladnou kritiku napříč metalovými e-ziny. A co vlastně od těchto starých kokotů můžeme očekávat? No, odpověď je jasná, brutální show, kde se budou lámat kosti, spojené s každoročním překvapením!

Desire for Sorrow - Mnozí s Vás si určitě pamatují melodic black metalový masakr Desire for Sorrow z Českých Budějovic, kteří na u nás vystupovali před 3 lety a rozpoutali hotové black metalové peklo. Od vydání debutového alba „At Dawn Of Abysmal Ruination“ z roku 2014 se víceméně nezastavili. Hned o rok později vyrazili DfS na své první evropské turné a v roce 2016 k tomu pak přidali turné po Mexiku. V roce 2016 taktéž vstoupili do stáje MetalGate Records, kde nejprve vydali EP „The Rotten Brood“, a loni pak druhou řadovku „Visions“, kterou vám představí právě na Palcátu a zároveň ji budete moci zakoupit!

FagorN (RU) - Z matičky Rus k nám zavítají FängörN. Pódia drtí už od roku 2008 a patří mezi špičku Ruského folk metalu. V průběhu 10 let mají za sebou už 3 studiová alba a nespočet koncertů jak v Rusku, tak i v Evropě. Kapela plně dostává svému jménu, jak mnozí jistě ví, jmenují se dle lesa v Tolkienově Pánovi Prstenů. Hudba FängörN slibuje mnoho překvapujících objevení, melodičnost a zároveň tuhou kompozici energie a konceptuální texty. Na ŽVP  představí své poslední EP „Inferno“, které lze poslechnout na YT.

Fleshless - Máte death/grindový nářez? Tak jste tu správně! Fleshless určitě můžeme považovat za další českou undergroundovou legendu, za tu dobu, co obléhají stage všude možně, od Evropy po Jižní e Severní Ameriku. Během této chvíle stačili vydat 9 studiových alb. Jejich poslední EP z roku 2017 „“, které sklidilo kladné hodnocení jak u fanoušků, tak i u hudebních kritiků do zajisté zahrají u nás na ŽVP. Kapela se také nechala slyšet, že na květen 2018 plánují vydat novou studiovou desku, tak se máme na co těšit.

Natural Born Fuckers - Z jihočeské Křemže k nám přijede hardcorová mlátička NBF. Pro zajímavost určitě můžeme říct to, že v kapele hrají členové fekální kapely Gutalax. Na scéně se pohybují téměř 4 roky, objeli spoustu koncertů jak v ČR, tak zahraničí. Na ŽVP zahrají poslední album „Seeking The Truth“ z roku 2016, které hodnotíme jako velmi podařené a plné energie!  Za zmínku určitě stojí i to, že nedávno dělali předskokany Hatebreed a Madball!

Made By Zero - Tato metalcorová smečka, je na scéně od roku 2008 původně začali jako výpomocný projekt, který se vypracoval v plnohodnotnou kapelu. Téhož roku vydali promo „Never Back Down“. MBZ má na kontě nespočet koncertů a několik singlů a jejich poslední studiové album „Between the Beginnings and Machines“ z června letošního roku. Samozřejmě si ho můžete zdarma poslechnout na YT nebo koupit CD na ŽVP.

http://zizka.fob.cz/


Zveřejněno: 06. 02. 2018
Přečteno:
3388 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář