LLYR

Jak jsme již dříve avizovali, 17. února proběhl v bzeneckém KD křest nového LP thrash metalových SHAARK „Hybrid War“, které spatřilo světlo světa jen o den dříve. SHAARK si k tomu pozvali několik spřízněných kapel, vesměs souputníků celé své kariéry: MASTER, TORTHARRY, HORRIBLE CREATURES, DISFIGURED CORPSE a MELANCHOLY PESSIMISM a právě teď z akce vychází živák.

Novou desku a merch seženeš na Sparkshopu (https://www.sparkshop.cz/hledat/?hledat=shaark)

Baskytarista Baja celý křest hodnotí kladně: „Návštěvnost byla skvělá. Pro více než 350 fans byla připravena skvělá scéna včetně dokonalého zvuku a světel, čepovalo se pivo Shaark a měli jsme k prodeji připravený nový merch a samozřejmě i novou nahrávku na LP, CD i MC. Vinyl jsme pokřtili již zmíněným Shaarkovským pivem, hodili ho mezi fanoušky a vzápětí vypálili do lidí „The Emperor of Evil“ a „The Right to Kill“. Obě skladby, které vyšly jako singly, rozpumpovaly fans pod pódiem.“ 

Klip: https://youtu.be/IC1oYcXfYE4

Přestože k „Emperor of Evil“ klip kapela již natočila, nadšení, které se přelévalo z pódia do lidí a zpět si zasloužilo zachytit také v živáku z této unikátní akce křtu aktuální desky „Hybrid War“.


 


Publikováno: 29. 03. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie