ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

SKRYTÝ MÍSTA TOUR

the.switch + Severals

Aš - LaRitma

Facebook

Ikoničtí crossoveroví the.switch vyrážejí po několika letech na klubové turné! Ke své nové, kladnými recenzemi oceňované, desce “Skrytá místa” vyrážejí na několik zastávek po České republice a chybět nebude ani křest, který proběhne 4.4.2024 v pražském klubu Bike Jesus. Na tyto koncerty si sebou přizvali mladé a dravé Severals, kombinující prvky moderního metalu a elektroniky, kteří před nedávnem vydali svůj nový singl Dejavu a v zápětí také jeho remix pod hlavičkou producenta Inhuman. Na zastávce v Českých Budějovicích se k the.switch připojí electro-rockoví The Truth Is Out There, místo Severals. 

Za skoro třicetiletou existenci stihli the.switch potěšit své fanoušky jedenácti alby a několika singly. Mimo těch se nám také představili v dokumentu the.faith, který mapuje proces vzniku jejich desky z roku 2016. 
The.Switch patří mezi nejzkušenější kapely ve svém žánru díky stovkám odehraných koncertů, festivalových vystoupení, nebo předskakování zahraničním hvězdám jako např. KoRn (Tesla Arena, Praha), Anthrax, Skindred, Karnivool, Disturbed a mnoho dalších. Dnes jsou již považováni za legendu české klubové scény. Neustálým posouváním svých hranic však stále patří mezi velmi aktivní a progresívní kapely a jsou častou inspirací mnoha začínajícím mladým muzikantům.

Severals mají za svoji osmiletou existenci na kontě vystoupení na předních festivalech, jako Rock for
People, Brutal Assault, Fajtfest, Basinfirefest a dalších, stejně jako vystoupení v zahraničí, jmenovitě v Polsku, Rumunsku, na Ukrajině, ve Švýcarsku a v Německu, ať už jako headliner, nebo spolu s dalšími kapelami, například Bad Omens, Aviana, Atena, Solence a další. Jejich dosud poslední řadová deska z roku 2022 “Algorithm” získala řadu pozitivních hodnocení a s novým singlem Dejavu posouvají hranici své tvořivosti ještě dál.

Vstupenky budou k dispozici na portálu smsticket

Sledujte the.switch:
Facebook - https://www.facebook.com/theswitchczech/
Instagram - https://www.instagram.com/theswitch_czech/
YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCkIisGjFrpL_4YKx45Vno7g
Web - https://www.theswitch.cz/

Sledujte Severals:
Facebook - https://www.severalsofficial.com/home/fb
Instagram - https://www.severalsofficial.com/home/ig
YouTube - https://www.severalsofficial.com/home/yt
Web - https://www.severalsofficial.com/
 


Publikováno: 21. 03. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie