TELEPATIE VI

V pravidelné roční periodicitě vychází nové číslo Telepatie. Jako již tradičně je obsah naplněný převážně (ale nejen) rozhovory s kapelami a osobnostmi napříč žánry od extrémního hardcore a metalu přes punk, rock až po experimentální záležitosti. To vše na 148 stranách.

Telepatii otevírá rozsáhlý rozhovor se skupinou SLUT, dalšími zpovídanými kapelami jsou BAHRATAL, KURVY ČEŠI, MÖRGHUUL, MADHOUSE EXPRESS, DEZINFEKCE a MÖRKHIMMEL. Jednotlivce reprezentují Ondra Helar (DECULTIVATE, Metalopolis, …), Pačess, Adolf Vondrka (Obscene Extreme crew), Karolina Vrabcová (RABIES, …), kreslíř David Kukol´, bedňák Matěj Štěpán a promotér Radim Oliva.

Jako vždy nechybí ani reporty. V prvním z nich přibližuje Ondra putování DECULTIVATE po boku BANDIT a CHEPANG po USA. Sondu do světa hudebních konferencí přináší Olaf, který se jedné takové, pořádané v Ghaně, zúčastnil.

Poprvé se v Telepatii objevuje hudební deník. Napsal ho Ctib, který během roku 2023 střádal zážitky, které barvitě popsal a dává tak nahlédnout do svého hudebního života.

Obsah doplňuje anketa na téma comeback, ve které na čtyři otázky odpovídá třináct respondentů.

O obálku se jako vždy postaral Andy.

Kontakt pro info a objednání: telepatiezine@seznam.cz

Další info naleznete zde: https://www.facebook.com/Telepatie-zine-2016398318408696


Publikováno: 18. 03. 2024
Autor: Coornelus

Fotogalerie