INSANIA

NTEY Deathfest 2020 se posouvá o jeden rok a připravujeme speciální podzimní "půl roku" NTEY Deathfest 2020-Proti všem infekčním bacilům!!!

Určitě, stejně jako my, sledujete dění kolem Covid-19 v naší zemi a ve světě. Po dlouhých úvahách jsme se rozhodli, že letošní NTEY Deathfest, jak jste si zvykli, se neuskuteční.

Toto rozhodnutí pro nás určitě nebylo jednoduché. Situace v ČR je na rozdíl od jiných zemí na správné cestě, ale už teď je jisté, že hranice zůstanou nějakou dobu uzavřené pro bezpečnost a to zkomplikuje vystoupení mnoha zahraničních kapel či návštěv zahraničních fanoušků a hostů. Ale není důvod panikařit! Ti, kteří si koupili vstupenku předem, nemusí se bát, nepřijdou o peníze! Vstupenky samozřejmě budou platit na příští rok, kdy doufáme, že náš festival opět ožije, nebo ještě o krok lépe.

Již nyní můžeme potvrdit, že za rok vystoupí dva hlavní headlineři z letošního ročníku. Těšit se můžete na legendární Pestilence a Krvavý červený trůn. Příští NTEY Deathfest se uskuteční 20-22. května 2021 opět v kempu u Ferdinanda v Srbské Kamenici u Děčína. Zakoupené předprodejní vstupenky na rok 2020 automaticky platí na příští rok. Vrácením vstupného podpoříte nejen organizátory NTEY deathfestu, pro které je situace velmi smutná a zároveň finančně náročná. Ale pokud by někdo z vás věděl, že se příští rok nestihne zúčastnit nebo měl jiný důvod, proč by nechtěl jet příští rok do Kamenice, samozřejmě bychom vrátili peníze za zakoupenou vstupenku předem, stačí nás kontaktovat na bez fleshless @ e-mail. cz. cz.

Ale tohle není konec naší zprávy! Protože období bez živé hudby bude dlouhé pro nás všechny, protože většina z nás si nepamatuje dobu, kdy jsme se nesetkali na koncertě nebo festivalu týdny nebo dokonce měsíce, a protože věříme, že všechny pandemické vládní nařízení brzy přejdou , všichni naši věrní fanoušci budou mít alespoň malou náhradu NTEY. A to formou dvoudenního festivalu. Doufáme, že se uskuteční v pátek a sobotu 18 a 19 září 2020 jako v kempu U Ferdinandy v Srbské Kamenici. Na této speciální edici NTEY Deathfest 2020-Proti všem infekčním bakteriím vystoupíme českou smrtí / grind / gore elitu a jednoho zahraničního léčitele. (Pokud bude trvat uzavření hranic, bude celý fest opravdu v režii českého undergroundu). Je ve hvězdách, zda bude v září zrušen veškerý zákaz akce, nebo zda nebude v té době obnovena, nebude předprodej na tuto akci, vstupenky budou k dispozici pouze na místě za 600 , - Kč. NTEY 2020 pouze 500 Kč). Doufejme, že alespoň tato akce bude úspěšná a potkáme se v září na Ferdinandu, aby letošní festivalová sezóna nezakopala šest stop hluboko nadarmo.

https://www.facebook.com/nteydeathfest


Publikováno: 03. 04. 2020
Autor: Johan

Fotogalerie