TELEPATIE VI

Všeobecně se ví, že Rob Zombie (zpěvák někdejších WHITE ZOMBIE) je velkým milovníkem hororů, které zároveň natáčí coby režisér dle vlastních scénářů.

Aktuálně se chystá, pravděpodobně na září, uvedení jeho nejnovějšího snímku 3 From Hell, který navazuje na dřívější filmy Dům tisíce mrtvol (House of 1.000 Corpses, 2003) a Vyvrženci pekla (The Devil´s Reject, 2005). V hlavní roli se opět představí Bill Moseley a sekundovat mu budou opět Sid Haig, Sheri Moon Zombie nebo Danny Trejo.

Můžeme se těšit na pořádný krvák plný hrubosti a násilí.

Už byly zveřejněny i tři skladby, které se objeví na soundtracku, jež vydá Waxwork Records na dvou vinylech. První, červeno-černý, bude obsahovat kompletní filmovou hudbu, kterou složil Zombieho dlouholetý spolupracovník a producent Zeuss (podílel se na albech OVERKILL, MUNICIPAL WASTE, SOULFLY aj.). Na druhém, fialovo-červeno-černém, se pak budou nacházet skladby, které ve filmu zazní (např. Suzi Quatro, IRON BUTTERFLY). Součástí bude velký, dvanáctistránkový booklet, obsahující záběry z natáčení. Cena předobjednávek činí 40 dolarů. K dostání jsou aktuálně i soundtracky k předchozím filmům.

Zde je trailer k filmu.

www.facebook.com/RobZombie

 


Publikováno: 14. 06. 2019
Autor: Bury

Fotogalerie