HUSMAN FEST

Hell yeah!

Po téměř ročních přípravách můžeme s radostí sdělit, že naše debutové dlouhorající album vydáme 9. listopadu. Album bude k dispozici fyzicky (digipack s 12 str. bookletem) a v digitální podobě. 

"Misty Tales" obsahuje vše, co můžete od EMERALD SHINE očekávat: všechny možné druhy zpěvů (tentokrát bude i dámský scream), obvyklý set nástrojů metalových i akustických (flétny, píšťaly, housle, harfa), originální hudbu, která se neomezuje na jeden konkrétní subžánr, a samozřejmě fantasy texty. Příběh alba je inspirovaným Tolkienovými elfy, je ovšem zasazen do dnešní doby. 

Nahrávali jsme ve studiích GM, Bomb Jack a Dark Sight Studios, o mix a mastering se postaral Martin Roženek. Obal a booklet jsou dílem umělkyně Morgany La Fay.

Na podporu alba chystáme koncem roku několik koncertů a poprvé vyrazíme za hranice naší vlasti. Na všech koncertech bude nové album k zakoupení, stejně jako nová trička s motivem Misty Tales. A kde nás můžete vidět? Letos především na severovýchodě. :) Na jih Moravy a do Čech vyrazíme příští rok.

Tak brzy na viděnou! 

PS. Zároveň s albem vydáme na síť pár hudebních ukázek... A taky lyric video. ;)


Publikováno: 22. 10. 2018
Autor: Mikael

Fotogalerie