Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
INSANIA

Máme tady novinku pro milovníky dobrého jídla! Obscene Extreme je od začátku vegetariánský festival a my jsme si pro vás letos připravili i VEGANSKOU ULIČKU ve které najdete spoustu skvělých stánků, kde budete moci ochutnat vynikající veganskou gastronomii!!!

Věřte, že se máte na co těšit. Jako milovníci dobrého jídla chceme i vám dopřát EXTRÉMNÍ kulinářský zážitek!

Stánek BYSTRÝ KRÁLÍČEK má na OEF premiéru a přijíždí se svými proslulými a osvědčenými vegan HOT DOGY. Mají naprosto vyladěnou chuť, nejen díky výborným vege párkům, na míru upečeným bagetkám, ale především díky domácím vymazleným omáčkám, které ve spojení se zkaramelizovanou cibulkou udělají v puse pořádný chuťový EXTREME. Přijďte a přesvědčte se sami!

BIS.TRO – tady si pochutnáte na šťavnatém, nabušeném, dekadentním wrapu a vydatné poctivé polévce. Také budete mít možnost ochutnat svěží smoothie s konopným semínkem a plevelem!  

VEG MÉĎA – Milujete asijskou kuchyni? Pak jste tady na správném místě!

Polévka dle denní nabídky, indický dhál z červené čočky, žluté thajské kari se zeleninou a kokosovým mlékem a samozřejmě sushi! Vše pouze z čerstvých a kvalitních surovin s láskou a chutí :)

RFB VEGAN FOOD TRUCK si můžete pamatovat z minulého roku. Rapid feeding brigade neboli četa rychlého nasycení je pojízdné bistro, které se specializuje na rychlé veganské občerstvení. Těšit se můžete na Robi burgery, Bigga Kahuna Baguette, saláty, polévky a slaďárny z bezobalového obchodu Černý Bez.

„Už nás štvaly předražené trendy vegan bistra nebo přehnané sluníčkářské hraní na city. Předělali jsme starý Ford Transit na Food Transit a jezdíme všude tam, kde nás je potřeba! Letos opět i na legendárním Obscene Extreme! Těšíme se na Vás!“

MLSNÁ KOČIČKA – Na snídani? Zajděte do Mlsný kočičky! J Tady si pro vás připraví snídaňové burrito a ty nejlepší míchaná tofu vajíčka! Odpoledne pak můžete zkusit řepový burger, burrito nebo hotdog.

KAFEKÁRA – Je libo kávičku?

 


Publikováno: 17. 07. 2018
Autor: Johan

Fotogalerie