INSANIA

S novou řadovkou se v roce 2018 připomenou havířovští Butterfly Kiss, kteří produkují osobitý crossover. Album dostane název Inside A Good Atmosfear a obsahovat bude čtrnáct skladeb.

Většinu z nich už fanoušci znají z koncertů, postupně jsme si je testovali a odezva byla dobrá,“ říká kytarista Standa Ferko.

Kapela v této chvíli řeší label, který by nahrávce pomohl na svět. Případní vydavatelé se Butterfly Kiss mohou ozvat na mail butterflykiss.cz@gmail.com.

Snažíme se také prezentovat formou videí. Momentálně je venku sampler z alba, singl a také úplná novinka – klip ke skladbě Slunéčko, kterou jsme natočili pro film Konec Blanických rytířů v Čechách i na Moravě. Jedná se o jedinou píseň Butterfly Kiss v češtině,“ dodává Standa Ferko.

Butterfly Kiss se na scéně pohybují od roku 2010. Na kontě mají prozatím dvě řadové desky, z nichž ta poslední – Pop Core – vyšla v roce 2013. „Nebojíme se experimentovat, takže v naší hudbě máte možnost slyšet různé prvky žánrů,“ říká o sobě čtyřčlenná kapela, v jejíž čele stojí zpěvačka Paulee. Jako inspirační zdroje Butterfly Kiss uvádějí Dream Theater, Korn, Linkin Park, U2 či Faith No More.

Jedním z cílů Butterfly Kiss je hraní na velkých pódiích, což už se jim podařilo – kapela vystoupila na festivalu Masters Of Rock.

ODKAZY A KONTAKTY:

E-MAIL - butterflykiss.cz@gmail.com

BUTTERFLY KISS - https://www.facebook.com/butterflykiss.cz/

www.butterflykiss.eu, insta butterflykiss.cz a bandzone.cz/butterflykiss


Publikováno: 25. 12. 2017
Autor: Johan

Fotogalerie