ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Zahájí ho Klubová noc, která proběhne v sedmi pražských prostorech a představí především hudbu (akustickou i elektronickou), ale i poezii a divadlo. Na veškerý program je vstupné dobrovolné.

Do Klubové noci se stejně jako loni zapojilo Café V lese, kde vystoupí francouzský performer Murmur Metal, finský konceptuální umělec Pasi Mäkelä a audiovizuální kouzelník Jakub Krejčí. Koncert se koná ve spolupráci s Wakushoppu. Na Krymské bude možné zajít i do Sběrných surovin na psychadelický kabaret Olaf Olafsonn and the Big Bad Trip.

Kaštanu se představí ethnocore projekt Lucie Páchové Talaqpo, který předskočí Stratocluster s Rodrigem Parejem, ve Studiu Paměť zahraje postdadaická formace Pamětní střevíc a v žižkovském prostoru Punctum pořádá festival Alternativa ve spolupráci s platformou kraa.sk vystoupení dvou slovenských elektronických projektů, Vritti a Urbanfailure.

Nehudební program se koná v prostoru "za zrcadlem", čajovně A Maze in Tchaiovna na Hradčanské, kde proběhneimprovizační vystoupení několika divadelních spolků, a v Čítárně Unijazzu, kde se představí aktivistka a básnířka Martina Malinová.

Souhrnnou událost na Facebooku najdete zde: https://www.facebook.com/events/271577606575119/


Publikováno: 25. 10. 2016
Autor: Johan