ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)
Kapela Public Relations si teď po perném létě dopřává menší koncertní pauzu. Avšak nelenoší a pilně pracuje na novém albu, které by se mělo objevit začátkem roku 2016. A do toho vypustili do světa nový klip k písni Between Two Stars z předchozího alba RESET.

„Až teď - po festivalové sezóně - byl čas zpracovat materiál, který jsme natáčeli na různých letních akcích,“ vysvětluje kapelník Tomáš Klos, proč PR klip vypustili až teď na podzim. „A také jsme souběžně připravovali koncept nové desky a dokonce už máme první půlku natočenou. Fanoušci se mohou těšit na hutnější zvuk a šílený sci-fi příběh, který bude s připravovaným albem provázán.“

Klip k Between Two Stars je sestříhaný ze záběrů pořízených na několika letních festivalech, kde kapela během léta vystoupila. Většina záběrů je natočena GoPro kamerou, ale umístěnou trochu jinak, než kapely běžně dělávají. Však posuďte sami:



Další novinkou určenou zejména pro fanoušky je, že na webu kapely byl zprovozněn e-shop, kde je možno si objednat poslední CD RESET, trička a placky.

http://public.relations.cz

Publikováno: 08. 10. 2015
Autor: Coornelus