ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

25.12.2014, Volyně - Na Nové

Jako již tradičně, tak i letos se ve Volyni uskuteční oblíbený Satan Klaus Fest.

25.12.2014, Volyně – malý sál Na Nové
Start: 19. hodin
Vstup: 100 Kč

Pozvání přijali: AVENGER, LAHAR, IMPURITUM, ET MORIEMUR, KAOSQUAD

Tradiční zimní setkání v jihočeské Volyni – to je Satan Klaus Fest! Letošní startovní pole je opět nabité a začátek je stanoven jako již tradičně na 19. hodinu. A kdo se tentokrát představí na pódiu sálu Na Nové?

AVENGER
Pánové se představí na domácí půdě opět v jiné sestavě (po kolikáté již), postu druhého kytaristy se bravurně ujal Jirka Kocián, který tak zaplnil místo po „neviditelném“ kytaristovi. Těšte na osvědčené fláky i songy z poslední desky „Bohemian Dark Metal“. Přeci jen pánové už mají za těch více než 20 let existence z čeho vybírat.

LAHAR
Dnes již téměř legenda českého thrash metalu. Pořádná ultra smršť v rámci old school thrash metalu s hardcoreovou syrovostí a s českými kritickými texty – to jsou právě LAHAR. Na koncertech z kapely sálá neskutečná energie a její drtící jízda bez chvilky oddychu pohltí každého. Nechte se pohltit silou jejich tvorby, stojí to za to.

IMPURITUM

IMPURITUM možná mnozí ještě neznají, ovšem tváře členů jistě ano. Však jména jako Rámus a Honza Kapák hovoří dostatečně jasně. Hrubé riffy, divoký rytmus a další zčernalé hudební návyky zformovaly stylové skladby. Nabízí se srovnání s Bolt Thrower či Vital Remains, vliv je nepochybný, ovšem kapela je natolik skladatelsky svojská, že bych jí nějaké kopírování či napodobování nepřisuzoval. IMPURITUM = přímočaré songy s jasnou řemeslnou vyspělostí a jednoznačným účelem!!!

KAOSQUAD
A máme tu další jihočeskou úderku a tentokrát toho nejhrubšího zrna. Pánové to valí už také nějaký ten rok a je vidět (nebo spíš slyšet), že to mají v hlavách srovnané. Pokud použijete ostré kytarové riffy, pekelně bublavou baskytaru, vražedná tempa bicích a dokořeníte extra ostrými vokály, tak tu máte hodně ostrou pochutinu. Letos se pravděpodobně představí s posilou na postu druhého kytaristy, jeho jméno je... no to až ve Volyni.

ET MORIEMUR
Tak tohle bude zážitek pro všechny, kdo mají rádi ponurý, těžký a depresivní doom metal. Kapela si od svého vzniku v roce 2008 prošla několika personálními otřesy, teď je ale ve vrcholné formě. O tom vypovídá i jejich novinka „Ex Nihilo in Nihilum“ vycházející u předního doomového labelu Solitude productions.

Pokud tedy nevíte co 25.12. večer dělat, tak neváhejte a dorazte do Volyně.

Info:
http://www.bandzone.cz/avengerband
http://www.facebook.com/avenger.cz
https://www.facebook.com/events/786799904712469/?fref=ts

Zveřejněno: 21. 11. 2014
Přečteno:
3288 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

15. 12. 2014 17:59 napsal/a Šnejdy st.
Souhlas
Jj, souhlasím s tím, že line-up je hodně silný a vypadá to, že bych se po letech do Volyně opět podíval. Pokud pojedu, mohu nabídnout nějaké to místo v autě po ose Klatovy-Horažďovice-Strakonice.
10. 12. 2014 10:43 napsal/a immortal
Super!
Sestava vskutku parádní. Jen už prosím přestat srovnávat Impuritum s Bolt Thrower. Vždyť je to v každém článku. Mé maličkosti tedy více přirostli k srdci Impuritum víc než BT.
09. 12. 2014 12:23 napsal/a Bhut
Sestava
Ano, sestava je perfektní. Zatím řeším dopravu, která je víc než nejistá. Ale nechci si nechat tenhle lidový obyčej ujít :)
07. 12. 2014 18:51 napsal/a Peťan
Satan Klaus
Letos pro mě nejlepší sestava za poslední roky! 25.12. je to jasný :-) A na Kaosqaud se 2 kytarami jsem fakt zvědav :-)))