Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
TELEPATIE VI

22.3.2014, Plzeň - Božkov, Hospoda pod Kopcem

Nedočkavostí nemůžu dospat. Těšení je opravdu veliké. Letošní, již osmý ročník plzeňského ug metalového svátku Deadly Storm překypoval, pro mě, víc než zajímavým line-upem. Žhavíme thrashportéra a tvrdé jádro HIROSHIMA NIGHTMARE (Mařenka, Já a Jenz) ve dvě hodiny vyráží z města Samsonu (Budějc) do města Prazdroje (Plzně). Ale nechme pivo pivem, jediná omamná látka, která mi bude dnes kolovat v žilách, bude „těžký kov“.  Cestujeme za poslechu ATROPHY, MASTER a nových HIRAX. Mařenka jede jako dračice a tak jsme po dvou hodinách cesty na místě. Platíme vstup 250 Kč a ocitáme se v samotném centru dění. Zdravice se všemi známými, kterých je tu opravdu požehnaně. (KubaAjz)

Již poosmé se v hospodě Pod Kopcem na plzeňském Božkově konal jednodenní „fest“ Deadly Storm. Pro mě se jednalo o premiéru a protože jsme se nakonec rozhodli pro cestu vlakem, dala se očekávat hodně divoká akce (úsměv). Ve 14:40 se schází kompletní osmičlenná sestava v Ražicích v rychlíku Vajgar s označením 666. Lepší spoj na západ jsme si jednoduše vybrat nemohli. Ve vlaku otvíráme pivka, jarní počasí podporuje dobrou náladu a jedna paní nám po zhlédnutí našich svršků raději dobrovolně přenechává své místo. Krátce před čtvrtou vyskakujeme v Plzni na peróně, kde na nás čekají místní amazonky Anet s Markét a společně s nimi míříme směr Božkov. Na místě se setkáváme s prvními známými obličeji, valíme další pivka, někteří už panákují. Prostory se mi moc líbí. Taková vesnická hospoda s klasickým výčepem, velkými prostory, pódium s ideální výškou na stage diving, hehe. Protože jsem na Deadly Strom přijel hlavně kalit s kámošema, ostatní kapely prominou, ale můj report omezím pouze na dvě, pro mě nejlepší party večera. (Peťan)

V pátek, den před touto akcí, jsme s kamarádem Bohumilem navštívili hrad Loket, kde jsme si dali první víkendový koncert mých oblíbenců MASTER. Byl to totální masakr, který jsme si parádně užili (a ještě jednou budeme moct říkat, že jsme jeli s MASTER dvojdenní turné (smích)). Report si můžete přečíst zde. (Asphyx)

Týden po osmém Pekle nad Otavou se řada návštěvníků strakonické akce sešla v božkovské hospodě a přilehlém sále, kde se, také poosmé, konal Deadly Storm. Ze Strakonic jsme vyrazili čtyři, do sálu jsme vešli krátce před 16. hodinou a hned za námi další Jihočeši, tři pětiny HIROSHIMY NIGHTMARE. A netrvalo dlouho a dorazila z jihu legie osmi statečných, kteří se na akci vypravili vlakem. Když připočtu plzeňské kamarády, sešla se vybraná společnost. (smích) Pozdravili jsme se jižany i zápaďany Michalem, Asphyxem, Gorem, Opatem a dalšími, samá příjemná setkání... a hurá na sál. (Johan)

Nevděčná bývá role první kapely, MATER MONSTIFERA se ale nenechala otrávit a odehrála svůj klasický energický set, který sledovaly dvě tři desítky příchozích. Neviděl jsem vše, jednak jsme nestihli začátek, jednak jsem se „vítal“ s kdekým, taky na pivo bylo třeba zajít (úsměv), ale co jsem viděl, se podobalo minulému setkání s českobudějovickými na jejich domácí půdě v klubu Velbloud, jen ta kulisa byla vlažnější, doma je holt doma. Kapelu už před časem nakopl příchod živého tlučmistra, „Beletseri“ s ním zněla výborně, závěrečný kus pak směřoval do thrashových vod. Slušný rozjezd. (Johan)

První kapelu MATER MONSTIFERA prokecáme s vládcem death metalového podsvětí panem Asphyxem. Podívat se jdeme až na pražské SEPSIS. Jediná kapela z dnešního večera (v tomto případě ještě odpoledne, tedy), s kterou jsem ještě živě neměl tu čest. A na první setkání to bylo opravdu „prdelnakopávající“, jestli to mohu říct takhle mírně. Brutal death metal podobné výrobní šarže, jakou mají MORBID ANGEL nebo IMMOLATION. Úchvatný a zabijácký set. (KubaAjz)

Můj příspěvek do reportu bude tentokrát velmi krátký. Jediný set, který jsem celý viděl z pozice návštěvníka, byl ten death metalový od pražských SEPSIS. Ti už se na scéně pohybují pěkných dvanáct let a na jejich vystoupení bylo znát, že nejde o žádné nováčky. Technická smršť, občas připomínající klasiky žánru jako IMMOLATION, pořádně řezala. Vyzdvihnout musím hlavně bicmana Honzu s kytaristou Tomášem. Všechny změny temp a různé zvraty vyzněly naprosto přesně, škoda jen trochu monotónního Michalova vokálu. Jinak ale palec nahoru, slušná rubanice. (Opat)

SEPSIS jsem si oblíbil už v dávných dobách, ještě před jejich návratem. Nové songy (po návratu) se mi moc líbí. Jsou temnější, propracovanější a „černější“. Ubylo „šílenosti“, přibylo temnoty a já jsem tak víc spokojenější (smích). Dělají mi moc dobře odkazy na MORBID ANGEL, IMMOLATION apod. Bohužel to byl jeden z posledních koncertů se současným bubeníkem. Škoda, hrál dobře. Tak uvidíme, kdo ho do budoucna nahradí. Samotné vystoupení se odehrávalo ve stylu, jaký mám rád. Masakr brutálních death metalových riffů byl doplňován skvělým Michalovým hlasem. Smrtící monstrum ve velmi dobré kondici. V Božkově se zkrátka opět zabíjelo mohutnými kytarovými stěnami, které doslova bolely v uších. Odcházel jsem na další Svijany rozsekán na malé kousíčky. SEPSIS mě zase odrovnali, vyždímali a rozmačkali jako kus hadru. Vystoupení přesně podle mého gusta, všechny palce nahoru a velký potlesk k tomu. (Asphyx)

O SEPSIS jsem zatím jen četl, ale s jejich tvorbou se ještě nesetkal. A po jejich setu v Božkově mohu prohlásit, že to byla chyba. Původně jsem se chtěl pouze chvíli podívat, poslechnout pár minut a pokračovat v klábosení, ale zůstal jsem až do konce. Skvěle zahraný a s jistotou odprezentovaný death metal s kupou nápadů. Zejména novější věci neměly chybu. A pokud jsem to dobře poznal, došlo v závěru i na jeden cover. Pro moji osobu nejpříjemnější překvapení celého večera. (Goro)

DYSANGELIUM hrají druh death metalu, který mám asi nejraději. Stará dobrá škola, občasné stylové zpestření v podobě thrashe a blacku. Když jsem je kdysi před lety slyšel poprvé, napadlo mě něco o tom, že takhle by asi dnes hráli KRABATHOR, kdyby ještě skládali nové songy. Líbí se mi to nadšení, ten drive, který jejich muzika obsahuje. Jak z desky, tak naživo, jsem vždy rozemlet na malé částečky a mám pak vždy co dělat, abych se vůbec dal dohromady. Nekompromisní nářez s neotřelými melodiemi. Jsem moc rád, že pánové z Pardubic dorazili. Nebudu chválit jednotlivé muzikanty. Jednak by mohli zpychnout (smích), ale hlavně kapela působí jako pevný celek, jako dobře seřízený stroj a je těžké někoho vyzdvihnout. Brodil jsem se v té náloži riffů a moje hlava najednou byla čistá a prázdná, jako bych podstoupil nějakou death metalovou meditaci nebo dokonce lobotomii (smích). Zkrátka, byla to paráda. Ostatně jako vždy. Inferno! (Asphyx)

LAHAR podruhé s Inym, ale jen s jednou kytarou, Kozel totiž řádil s KAOSQUAD v Brně. Korek říkal, že upravili setlist a vybrali songy, které se dají hrát s jednou kytarou, ale mezi námi, v případě LAHAR je vcelku jedno, jaké skladby zazní, když jde o položky z posledních 4 nosičů. S prvními tóny se na place strhlo klasické jihočeské běsnění, na němž se podíleli i nějací domorodci - a výsledkem byl ultra mosh a stage diving, v němž vynikal hlavně Peťan. (úsměv) Nad hlavami přítomných se kromě plavců objevovaly sevřené ruce a zaťaté pěsti, neviditelná fronta byla sakra vidět a LAHAR za půl hodiny srovnali sál se zemí. Jejich forma je obdivuhodná a odchod Banána je ani trochu nepřibrzdil, možná spíše naopak. Výtečný set, jeden z nejlepších, jaký jsem od LAHAR viděl! (Johan)

Ve správné náladě netrpělivě čekám, až to spustí naši jihočeští trešeři LAHAR. Tentokrát na kytarovou práci zbyl pouze Korek a tak pro dnešek před sebou máme LAHAR ve své dřívější – čtyřčlenné sestavě. Pro Inyho za mikrofonem se jedná o druhý koncert s LAHAR a já už si na něj zvykl, jako by tu řval roky. LAHAR od prvních vteřin nikoho nešetřili a znovu představili svůj ultra thrashing v té nejagresivnější podobě. „Řecko“, „Oběti Doby“, „Dva Hroby“ nebo „Neviditelná Fronta“ znovu zabíjely. Rozjíždíme mosh pit a na Božkově se to konečně pořádně hýbe. Dnes jsem chtěl být hodnej, ale zase jsem to nevydržel a několikrát skáču z pódia (smích). LAHAR vládli a já se propocenej plazím na pivo. Sice u pódia byl zvuk hodně nečitelný, ale pro ty, kteří LAHAR znají nazpaměť, to nemohla být žádná překážka. Díkes! Thrash ´till Death! (Peťan)

Pod podiem se to začíná hemžit onášivkovanými džízkami, jak jinak taky. Další kapelou jsou totiž LAHAR. Poprvé je vidím s novým, v pořadí třetím, vokalistou Inym. Nemohu říct, který ze zpěváků byl, nebo je, nejlepším. Pravda, máme tu teď 2 téměř stejně znějící kapely, LAHAR a RADIOLOKÁTOR, ale komu by to vadilo? Mně určitě ne, smích. (KubaAjz)

Když nastoupila death grindová mašina FLESHLESS, těšil jsem se jako malý kluk. Neviděl a neslyšel jsem je naživo už hodně dlouho. Přístupnější jsou pro mě spíše poslední, více deathové desky. Naživo si ale užívám i starší, grindovější kousky. Pánové připravují nové album a tak jsem moc zvědavý, jaké bude. V Plzni pak děčínští maniaci předvedli jedno ze svých proslulých vystoupení. Řezalo to skoro až do morku kostí a chvílemi jsem měl pocit, že se mi z té energie snad spustí krev z nosu (smích). Vláďa Prokoš je nepřehlédnutelná persona a na kapele je znát, že je i po těch letech zapálená pro věc jako „zamlada“. Celý set jsem si užil vrchovatě a opět si vypláchl svůj mozek i sluchovody. Bylo to parádní, divoké, šílené a nadupané. Spousta lidí na pódiu, skoky, zkrátka peklo, jak má být. Musel jsem po vystoupení na další pivko a chvíli se mnou nebyla řeč.  (Asphyx)

FLESHLESS jsou tuzemská klasika, která má odehráno několik stovek koncertů a na jejich vystoupeních je to znát. Hudebně nikterak objevné, ale znamenitě fungující. Když se k tomu připočte spousta energie a nezaměnitelný vokál, není co řešit. Ze strany fans slušné přijetí, kapela rovněž spokojená, takže se i s ohledem na napěchovaný harmonogram přidávalo. Tohle vystoupení nikterak nevybočovalo z řady těch, které jsem měl možnost vidět. Ale s ohledem na jejich kvalitu to není málo. Nezbývá, než se těšit na slibovaný nový studiový materiál. Z mojí strany spokojenost. Jen ta basa chybí… (Goro)

FLESHLESS valí svůj grindem načichlý death metal už od roku 1993 (to mi bylo 7 let). Kytarový nářez, který mě opět dokonale rozsekal. Záplava chytře vymyšlených a řádně brutálních riffů. Začínám cítit bolení za krkem. A to máme před sebou ještě 3 skvělé kapely. (KubaAjz)

Po odpočinku se chystáme na legendu světového death metalu MASTER. Tohle trio jsem viděl několikrát a vždy se jednalo o nemilosrdnou popravu. Plzeň nebyla výjimkou. Okamžitě začínám třepat hlavou, skáču do moshe a provozuju stage diving. MASTER jsou kapela, která mě ihned strhne na svou stranu a nepustí po celý set. Alex je po svém nepříjemném zranění evidentně zcela v pořádku a drtí kytaru stejně jako dřív. Důležitá zpráva! Zdeno Pradlovský je přesně ten typ bubeníka, na kterého bych se vydržel dívat věčnost. Jeho grimasy a styl hraní jsou zkrátka jedinečné. A co říci o Paulu Speckamannovi? Smekám svůj thrash kšilt až na zem. Jeho chorobný vokál slyším ještě teď. Nechybí jeho tradiční vtípky. MASTER prolustrovali během padesáti minut svou diskografii, kde nechyběly nové vály, ale především ty staré a dlouhé roky prověřené flákoty. Při takové „Funeral Bitch“ jsem si mohl ukroutit palici. Na závěr přišel cover BLACK SABBATH – „Children Of The Grave“ s jedním z nejlepších riffů metalové historie. MASTER zabíjeli! Tenhle old school death metal si dám s radostí vždy a všude! (Peťan)

To, že jsou MASTER v rámci extrémního metalu pojem, nemá cenu příliš řešit. Nicméně můj vztah k nim byl dlouhou dobu poměrně chladný a jejich předchozí koncerty, které jsem měl možnost vidět, na mě nějaký hlubší dojem neudělaly. Nevím, jestli je to osvětou kolegy Asphyxe, nebo mými delší dobu trvajícími retro choutkami, ale v několika posledních měsících jsem si k nim nacházel cestu o poznání častěji a na tohle vystoupení se vyloženě těšil. A očekávání se ještě zvýšilo, když jsem pozoroval Paula Speckmanna, což je bezesporu legendární postava, kterak spokojeně sedí u svého distra, tváří se náramně spokojeně, podupává si do rytmu hrajících kapel a s každým ochotně prohodí pár slov. Hodně sympatické vystupování. A když pánové konečně začali hrát, ztratil se pojem o čase. Respektive se v něm vrátil. Ať už se hrálo z posledního záseku „The Witchhunt“, nebo se zabrousilo do hluboké historie, šlapalo to a šlapalo. Parádní práce! Death metal ze staré školy od toho nejpovolanějšího, kterému zdatně sekundovala tuzemská dvojice. A na MASTER vlně se vezu i nadále, protože jejich poslední cedlo z loňského roku od Božkova protáčím velice často. A tak mě napadá, že pokud by měl death metal nějakého boha, určitě by vypadal jako mistr Speckmann… (Goro)

Nejspíš je to ostuda, ale já MASTER viděl v Božkově poprvé. Nebo alespoň myslím, že poprvé. (úsměv) A trio v čele s mistrem Speckmannem mě hodně příjemně překvapilo, v podstatě odehrálo vynikající koncert. Old school death metal silně okořeněný podobnými ingrediencemi, z kterých vaří MOTÖRHEAD, měl spád, tah na bránu, Alex i přes zdravotní indispozice sázel sóla a Zdeněk za bicími... to se musí vidět. Paul neváhal pařit na pódiu s fanoušky, kteří tam lezli, evidentně si koncert užíval a moje jediná výtka tak směřuje k délce setu - pro mě byl o dvě skladby delší, než bylo třeba, takže jsem v závěru ztrácel pozornost. (Johan)

MASTER ve dvou dnech podruhé. Co si víc může fanoušek kapely přát? Ještě ve mně doznívaly zážitky z minulého vystoupení a už jsem stál pod pódiem natěšen na další. Připadal jsem si trošku jako nějaká puberťačka zbožňující své idoly (smích). Ve svém věku to ale beru už s nadhledem. Mám jednoduše tenhle starodávný death metal moc rád a tak když se naskytla příležitost, musel jsem jako ultra ortodox věřící vyrazit. Po pátečním vystoupení na Lokti jsem věděl, že je nutné mít vlasy již rozpuštěné, aby mohla rovnou začít pařba (smích). Tentokrát jsem mohl pít i pivo a tak mi nic nebránilo v tom, abych se nechal unést do smrtící říše MASTER. Legenda přede mnou opět ožila a já se propadl mezi songy, které od mého mládí formovaly moje hudební cítění a vkus. Zazněly i novější skladby a mě se opět potvrdilo, že tuhle smečku můžu vždy a všude. Zkrátka MASTER není nikdy dost. Klidně bych na ně šel i další víkend, ale to už hrají někde v Německu a já taky musím někdy zpět do reality (smích). Vynikající vystoupení. Stejně jako předešlý den. Paul Speckmann je už dávno zařazen mezi mé death metalové božstvo a bylo moc příjemné ho zase vzývat. MASTER byli, jsou a budou pro mě vždy kult! Až navěky, amen. (Asphyx)

Hlavní tahák večera byl jednoznačně MASTER. Pohlazení po duši každého death metalisty ze staré školy. Z podia přímo sálá čistá a nepokrytá radost ze hry. Blues rockové instrumentální vsuvky krásně dokreslují atmosféru. Vyhrazený čas utekl setsakramentsky rychle. Na závěrečný cover BLACK SABBATH odhazuji i já poslední zábrany a vrhám se bezhlavě do kotle (smích). (KubaAjz)

Ve jménu Satana rozpoutáme peklo! A Plzeň se dočká plošné ratizace, samozřejmě pod tíhou tmy! Ryzí black metal v podání STÍNŮ PLAMENŮ mi sedl dokonale, jejich set stavím na stejnou úroveň jako ty MASTER a LAHAR, narozdíl od MASTER jsem si ale vychutnal všechny skladby, koncert byl dlouhý tak akorát. Playlist byl ideálně poskládaný, kromě naznačených songů se pánové vrátili i hlouběji do minulosti a zaplnili „Morbivodní potrubí“ špínou. Morbivodovo frázování nemělo chybu, rozumět mu bylo takřka vše, oba kytaristé sázeli vedle klasických černých riffů i povedené melodie a bubeník to hnal nemilosrdně kupředu. Parádní koncert pánů v gumovkách. (Johan)

Do temných vod skrývajících se pod kanalizačním poklopem nás lákají nahlédnout STÍNY PLAMENŮ. Krásná práce, oceňuji zajímavě psanou a srozumitelnou lyriku, pěkně „norský“ zvouček kytar, u mě velká spokojenost. Snad jen malé nevýznamné mínus za to, že bubeník neměl gumáky (smích). (KubaAjz)

Kolem půl desáté jsme se STÍNY PLAMENŮ nastoupili k letošnímu druhému koncertu. Oproti únorovému Brnu byl setlist lehce zkrácen, dostalo se ale na skladby jako „Žár stoky v plamenech“, „Zuřivý monolog Syna Poklopů“ nebo nový „Tajný plán“, jenž se objeví na chystaném albu SP „Propadlé vody“. Zvuk na pódiu byl dle mého ideální a atmosféra byla příjemná, našlo se několik pařících maniaků. Jako každý koncert, i tento jsem si užil naplno a děkuji za STÍNY PLAMENŮ za podporu. (Opat)

Ač organizátoři dělali, co mohli, program nabral již hodinový skluz. Nijak zvlášť to však nevadilo. Večer pro nás uzavírají thrasheři 1000 BOMBS. Téhle partě by vyloženě v repertoáru slušel cover od SODOM „Ausgebombt“. Jsem zvědav, jak se kapela bude do budoucna vyvíjet, vykročeno má rozhodně dobrým směrem! (KubaAjz)

Na mě zbyli GATE OF ILLUSIONS. Zbyli? NE! Mám tu čest napsat něco o vystoupení, které mě totálně vzalo. Tato parta v čele s Opatem nasypala do přeživšího posluchačstva s podporou výborného zvuku Marka Procházky skladby tak, že já osobně jsem nevěděl, proč má tato smečka tak nevděčnou roli zaujmout zbytek; po odjezdu thrashmetalové sekce z jižních Čech (velké díky za příjezd), po odjezdu posledního trolejbusu, po odjezdu po republice bydlících skupin a při zhoršené kondici publika po půlnoci. Pamatoval jsem si GOI jen matně z minulosti jako průměr. Božkovský Opatův hudební a pěvecký projev se střídáním poloh a perfektně šlapající ostatní spoluhráči mě ale dostali. Běžel jsem si ihned po vystoupení koupit CD, abych své chabé vědomosti doplnil a těšil se na další koncert. Informace, že tato parta chce brzdit v činnosti v této podobě mě překvapila i zamrzela. Jestli pánové chcete překonat to, co jste předvedli v Božkově, tak se budete muset hodně pochlapit!!! Litujte, kdo jste promeškali, já měl velké zadostiučinění, že jezdit na tyto akce autem a vydržet až do konce se vyplatí! (Ignor)

Roli poslední kapely jsme překvapivě obdrželi s GATE OF ILLUSIONS. Byly to celkem nervy po kapelách před námi, abychom aspoň trochu důstojně tuto výbornou akci zakončili. Sál dle očekávání řádně prořídl, odezva i přesto byla moc fajn. Z jediného EP jsme hráli pouze dvě skladby, doplnili jsme je třemi dalšími + jsme premiérově odehráli dva zbrusu nové songy, na kterých pracujeme s novým projektem, na němž v současnosti děláme v pozměněné sestavě. Bohužel, při druhé z nich jsem urval kabel o kytary, tudíž jsem ji pouze zpíval a Adam si dal „sólo“. Díky přívětivému publiku jsme ji nakonec přeci jen dali ještě jednou v kompletní verzi. Znovu děkuji za GATE OF ILLUSIONS za podporu a pozvání. Byl to náš předposlední koncert, poslední se koná 11. dubna v plzeňském Parlamentu. Pak nás čeká práce na chystaném projektu, stylově trochu odlišném. (Opat)

Tuhle nálož (myšleno MASTER) je třeba rozdejchat na baru. Pak jdeme vedle na pozdní večeři (díky Goro za tip) a víceméně zbytek večere se nese ve znamení poflakovaní, popíjení, živých debat o všem možném a nemožném. Někdy po půlnoci se zdravím s Paulem Speckmannem a on se po chvíli vrací s dvěma tričky MASTER pro mě a Růžu. Nemám slov. Obratem zveme mistra death metalu na bar a pokračujeme v pohodové diskusi u panáků. Proč to píšu? Jsem nadšený z přístupu takového člověka. Paul by si na své pozici mohl hrát na hvězdu, ale on žije undergroundem. Ocení každého fanouška, který přijde na koncert nebo koupí desku. A pak neváhá se dát s kýmkoliv do řeči. Jeho přístup by měl být vzorem pro mnoho kapel, nejen zahraničních. Díky moc! Paul byl nadšený z atmosféry, jakou jsme vytvořili. V přátelském duchu se loučíme a pomalu mizíme na noční MHD a do příjemné hospody, kde strávíme prakticky zbytek noci. V šest ráno opouštíme Plzeň. Velký dík patří pořadatelům za výbornou akci, kapelám a všem, se kterými jsem strávil tuhle pohodovou akci. Výjezd vlakem má pořád něco do sebe a určitě ho v budoucnu zopakujeme (úsměv). (Peťan)

Mařenka si večer užívala s pivem v ruce, takže za volant sedám já. Dupnu na plyn a za poslechu BATTLEAXE, BUDGIE a DEVIATED INSTINCT se řítíme k domovu. Ve 2 hodiny ráno už ležíme v pelechu. Musím poděkovat všem zapojeným do organizace, zvuk byl parádní, dramaturgie kapel taky skvělá. Díky, užil jsem si to naplno!!! (KubaAjz)

Co napsat závěrem? Snad jen to, že jsem si dal mnoho piv, pořádně si pocuchal bránici smíchem, potkal tolik kamarádů jako za rok ne, málem si utrhl hlavu z krku při headbangingu, pokusil se opět o několik menších tanečků pro starší a pokročilé, měl jsem křeče z paroháčů v ruce, ale hlavně si užil spoustu dobré muziky. Následky ponese mé tělo zase několik dní, ale zůstanou ve mně krásné vzpomínky. A ještě bude o čem v budoucnu vyprávět (smích). Jen ta cesta domů z Božkova se moc nevyvedla. Bloudili jsme dlouhou dobu v kruhu a neustále se vraceli na stejné místo. Vše pak vyvrcholilo mým škobrtnutím, pádem na koleje a lehkým naražením kostrče. Ale to jsou jen podružné věci. Ještěže nás Michal zachránil a odvezl domů, jinak bychom tam chodili asi ještě dnes (smích). Byl to takový romantický večer plný pořádného nářezu. Díky všem za pokec, pohodu a příjemná setkání třetího druhu (velký úsměv)! Skvělá akce! (Asphyx)

Fotky: Ignor

Asphyxova galerie

Mařenčina galerie


Asphyxova videa:

SEPSIS

DYSANGELIUM

FLESHLESS

MASTER

 


Zveřejněno: 26. 03. 2014
Přečteno:
3668 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

29. 03. 2014 11:26 napsal/a Johan
Energie
V poslední době mám pocit, že tihle staří pardálové mají tý energie mnohem víc než kdejakej mladej. Včera v ČB samý starý páky :-))) a jakej to byl mazec od všech 4 kapel.
29. 03. 2014 11:09 napsal/a prepil
fleshless
Koukal jsem na ty videa, ukázka z připravované novinky zněla dobře, už se na ni těším jak kura na sopel. Hlava mi nebere, kde chlapi furt berou tu energii :-)
28. 03. 2014 09:23 napsal/a Johan
-> DW
Předpokládáš správně :-) Byla to super akce. Příjemný prostředí, dobrý pivo, dobrej guláš, dobrý kapely, dobrej zvuk, dobrá divácká odezva, skokani z pódia, tanec kolem dokola...
26. 03. 2014 18:17 napsal/a Peťan
Božkov
Tak jsem to na jeden zátah přečetl. Super :-) A dokonce i report od Gora tu je! Perfektní akce to byla, díky pořadatelům ještě jednou. A pěkný fotky! To zase bylo jednou ostudy ;-D