LLYR

7. března 2014, Most - klub Záchytka

Čtyři nabušené zahraniční kapely představí tuzemskému posluchači první ročník festivalu Hardcore & Metal Club Fest Vol. 1, který se uskuteční 7. března v mosteckém klubu Záchytka. Fanoušci se mohou těšit na mladou a řádně nadrženou krev z Norska a Německa - DEAD LIKE SWANSEA, ECHOES OF A LIFETIME, ATENA a TURN THE TABLES. Tuzemskou scénu zastoupí smečky FALLEN FAITH, ŽÁDNÝ SMĚR a UNRATED.

DEAD LIKE SWANSEA pocházejí z německého Chamu. Mladá kapela hraje divoký metal core, ve kterém nechybí ani prvky klasického hard coru. Za mikrofonem stojí hned dva zpěváci, kteří se s tím nepářou!
https://www.facebook.com/deadlikeswansea

ECHOES OF A LIFETIME jsou nováčky na scéně. Na jejich muzice to však v žádném případě znát není! Prvotřídní metal core s pořádnou dávkou melodií, sekaných riffů a nasraných vokálů!
https://www.facebook.com/EchoesOfALifetime

Norská ATENA zahraje na experimentálnější strunu. Jejich skladby jsou složité, přesto jim nechybí „drajv“ ani tah na branku!
https://www.facebook.com/atenaofficial

Z Norska pochází i oblíbená banda TURN THE TABLES, která hraje technický a moderní metal core. I když mají kluci na kontě prozatím jen EP z roku 2012, na scéně už mají skvělé jméno!
https://www.facebook.com/TurnTheTablesBand

Core muzika je blízká také teplickým FALLEN FAITH. Kapela má v zádech album One More Time, které si můžete poslechnout například na jejich Bandzone profilu. Momentálně FALLEN FAITH pracují na nové fošně!
http://bandzone.cz/mirrorsoftheshadow

Pokud holdujete spíše jemnější a zpěvnější muzice, určitě vás zaujmou tepličtí ŽÁDNÝ SMĚR. Co hrají? Pohodový rokec s českými texty. „Máme rádi rock'n'roll, alkohol, drogy, holky, zvířata, koncerty, kytary, poezii 19. století a naše maminky,“ říkají o sobě na svých stránkách... Připravte se na opravdovou pařbu, ze které by maminky radost neměly!
http://bandzone.cz/zadnysmer

Svižný rock představí také místní UNRATED, kteří se momentálně prezentují novou fošnou No Way Out, jejíž část si můžete poslechnout na kapelním Bandzone!
http://bandzone.cz/unrated

Hardcore & Metal Club Fest Vol. 1 vypukne v 19 hodin. Vstupné je 150 korun. „Celý výtěžek půjde kapelám na pohonné hmoty,“ dodal organizátor Lukas Palatinus z agentury Black Cloud Picture.

ODKAZY A KONTAKTY:

E-MAIL - palatinusbooking@gmail.com (Black Cloud Picture)
FB UDÁLOST - https://www.facebook.com/events/1391819137727598/?fref=ts


Zveřejněno: 12. 02. 2014
Přečteno:
3318 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář