TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

4. října 2013, České Budějovice - mc Fabrika

Inspirují se u takových velikánů, jako jsou například Pink Floyd či Simon & Garfunkel. Přesto zní moderně a svěže. Kapela HYSTERICAL NAKED patří k největším objevům tuzemské rockové scény. Jejich debut Inferior Specimen for More z letošního roku se může pochlubit silnými skladbami a vynikajícím zvukem. Jak to klukům hraje naživo, se můžete v pátek 4. října přesvědčit v českobudějovickém klubu mc Fabrika.

Velikou devizou souboru je, že zní světově, na čemž se určitě podepsal i fakt, že skladatel a kytarista kapely Jiří Maršálek žil v Anglii, a to rovnou poblíž Londýna. Mohl tak naplno nasát atmosféru místa, kde se psaly ty nejdůležitější rockové dějiny. „Podoba britské hudební scény a odkaz kapel jako Beatles nebo Pink Floyd je v Anglii zcela jiná, než jak ji vnímáme z Česka,“ zmiňuje Jiří Maršálek.

Nejenom soubory z 60. či 70. let jsou ale v muzice HYSTERICAL NAKED cítit. Na své si přijdou například i fanoušci RADIOHEAD.

HYSTERICAL NAKED jsou na české hudební scéně stále novým a neokoukaným pojmem. Vznikli teprve před dvěma lety v Brně. Už nyní je ale jisté, že o této partě ještě hodně uslyšíme! V mc Fabrika kapela vystoupí společně s místní rockovou smečkou BLACK VELVET SUICIDE. Celá akce odstartuje ve 21.00!!!

ODKAZY:

FB HYSTERICAL NAKED: http://www.facebook.com/HysNak

BZ BLACK VELVET SUICIDE: http://bandzone.cz/bvs

FB  událost: https://www.facebook.com/events/593002680746444/

mc Fabrika: www.mcFabrika.cz

Václav Votruba (In Motion Agency)

www.facebook.com/inmotionagency

Zveřejněno: 27. 09. 2013
Přečteno:
3316 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář