LLYR

15.2.2013, Praha - Exit-Us

Klub Exit-us Vám v pátek 15. února naservíruje výtečnou ochutnávku metalu od našich východních sousedů. Během své cesty do Německa si v Praze udělají zastávku kapely Galadriel a Doomas, které doplní kapela Dark Spell z Běrunic u Hradce Králové.


Galadriel hrají dark metal, jak sami svůj žánr nazývají, už od roku 1995. Za tu dobu se vyšvihli do popředí slovenské hard&heavy scény a pevně se tam drží. V roce 2012 vydali nové album The 7th Queen Enthroned.


Doomas jsou sice o poznání mladší kapelou, ale na kvalitě produkce to rozhodně není znát. Během své sedmileté historie natočili jedno demo a jedno plnohodnotné album a odehráli bezpočet koncertů. V současnosti u našich slovenských sousedů rovněž patří ke špičce v žánru.


Sympaťáci Dark Spell jsou příjemnou klubovou kapelou, která jistě neurazí žádného posluchače melodických metalových subžánrů. Vrchol své kariéry mají ještě před sebou a je vidět, že je hraní ohromně baví a svá vystoupení si užívají, jak to jen jde.


Vstupné na akci je příjemných 100 Kč, hrát se začne úderem sedmé hodiny večerní. Akci odstartují Dark Spell, následovat je budou Doomas a akci zakončí hlavní hvězda večera Galadriel.


Http://www.exit-us.com

http://www.infernalismus.com


Zveřejněno: 07. 02. 2013
Přečteno:
3535 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář