HUSMAN FEST

19. 11. 2011, Brno - Melodka

Společný koncert dvou legendárních kapel české metalové scény Root a Debustrol doplněný čerstvým seskupením zkušených thrasherů Drzý čert z Nového Jičína. Melodka se otřese v základech!

Root
Root je původce druhé vlny black-metalových kapel, následujících po kapelách Venom a Bathory. Dnes je Root jedním z nejuznávanějších metalových těles z České republiky. Root dodnes vydal 8 alb, 4 videoklipy, živé album 2 DVD. Objevuje se také na nespočtu kompilací a jiných hudebních nosičích. Za sebou má stovky koncertů doma v ČR, ale také v Norsku, Švédsku, Portugalsku, Německu, Rakousku, Holandsku, Belgii, Francii, Anglii, Švýcarsku, Kanadě... Objevil se na jednom pódiu s velkým množstvím zvučných jmen světové metalové scény (Moonspell, Anathema, Cradle of Filth, Apocalyptica, Mercyful Fate, King Diamond, Behemoth, Testament, Napalm Death, Sodom... a mnoha dalšími).
http://bandzone.cz/root

Debustrol
Kapela Debustrol se neodmyslitelně zapsala do metalových dějin naší malé zemičky. Patří mezi první průkopníky, kteří začali klestit trnitou cestu českého thrash metalu na pódia, sváděli souboje s byrokracií a lidmi pro které je metal něco jako mor. Na české scéně se už pohybuje více než patnáct let.
http://bandzone.cz/debustrol

Drzý čert
Tato nová thrash-blacková parta z Nového Jičína vznikla seskupením bývalých členů různých známých metalových kapel (Demon, Extragang, Deflorace, Ritual, B.B.R.). Každý člen kapely si nese svou hudební historii, což tvoří skvělý základ pro dobrý thrash metal. Za největší devízu kapela považuje skutečnost, že je „nikdo nenasere“ a že si vždy půjdou svou cestou.
http://www.bandzone.cz/drzycert

CENA: 160 Kč / 199 Kč


Zveřejněno: 10. 11. 2011
Přečteno:
3151 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář