FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

České Budějovice, pátek 18.7.2008 od 15. hod. - MIG 21, SKYLINE, JAKSI TAKSI, TICHO de PRE CUPÉ BAND, SUICIDE, CHARLIE STRAIGHT, BAREVNÝ NÁTĚR

Pro lidi, kteří si v letních měsících chtějí užít zábavy bez cestování z města máme radostnou zprávu, Agentura 4PeopleProduction ve spolupráci s Budějovickým Měšťanským pivovarem uspořádala opravdovou lahůdku. Koncert v jihočeské metropoli. Akce se uskuteční na historickém nádvoří nejstaršího Budějovického pivovaru v pátek 18.7. od 15.00 hod, zahrají populární kapely z různých koutů republiky.

Hlavní hvězdou večera budou MIG 21, kteří každého strhnou neuchopitelnou energií a sex-appealem Jirky Macháčka, známého herce a zpěváka. Dále se Vám představí SKYLINE, nejrozjetější česká elektronická kapela, která po 11 letech představí novou, zatím neodtajněnou zpěvačku. Taktéž z Prahy přijede pop-punková skupina JAKSI TAKSI se svojí novou deskou Optimista. Zážitek pro uši i dívčí oči Vám naservírují třinečtí CHARLIE STRAIGHT, objev letošní jazz-popové scény. Jihočeský region zastoupí milevská kapela TICHO de PRE CUPÉ BAND, v čele se zpěvákem Kupíkem – osamělým folkovým rytířem. Posluchače tvrdší muziky potěší postgrungemetalová show v podáni SUICIDE z Milevska. Naopak trošku lokálního patriotismu pocítíte při poslechu českobudějovické alternativní kapely - BAREVNÝ NÁTĚR.

Pro milovníky adrenalinu proběhne dirtová exhibice jezdců na BMX a MTB kolech, kteří jsou podporováni českobudějovickým bike shopem Frbikes.cz. Exhibice proběhne na dřevěném mobilním skoku, kde budou ostřílení jezdci předvádět šílené triky. Rozhodně se bude na co dívat a koho obdivovat!

Pro nejmenší návštěvníky, kteří se budou moci celého klání v doprovodu rodičů účastnit, je připravena řada zajímavých soutěží.

Pokud chcete zahnat nudu v parném létě, odpočinout si v chladném stínu pivovarského parku či dostat řádnou porci zábavy, 18. července přijďte k nám!


Zveřejněno: 01. 07. 2008
Přečteno:
3213 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář