F.O.B. - Outside The Palace Walls

Brno, Faval, 8.12.2007, Power Metal Blast vol.5, TISKOVÁ ZPRÁVA

V sobotu 8. 12. 2007 se v brněnském klubu FAVAL music cirkus uskuteční již páté pokračování úspěšné metalové akce POWER METAL BLAST! Za pouhých 60Kč si návštěvníci budou moci vychutnat 4 skvělé metalové kapely, které rozhodně stojí za to slyšet:

EAGLEHEART – power metalová naděje české metalové scény potvrdila svůj talent vítězstvím v letošním ročníku soutěže Demoparáda a ukázala svůj lesk i před takovými kapelami jako Gamma Ray, Primal Fear či Heed. Energické vystoupení kapely, která připravuje svou první desku Moment Of Life, si vás jistě získá!

ENTRUST – brněnská stálice představí svůj klasický heavy metal s lehkými vlivy thrashe. Jste-li příznivci Iron Maiden nebo Annihilator, určitě si přijdete na své!

LAMMOTH –  vystoupení pražské progresivní power metalové kapely s ženským vokálem bude historickým okamžikem v dějinách festivalu. Obstojí krásná Hanka v souboji s neuhlazenými metalovými zpěváky?

WITCH HAMMER – velká naděje českého heavy metalu, proveřená desítkami vystoupení u nás i v zahraničí. Finalisté soutěže o předkapelu Iron Maiden budou konečně bojovat o přízeň brněnského publika!

Pro návštěvníky akce si pořadatelé připravili malý dárek. Prvních 100 piv bude ZDARMA!!! Pozor, akce začíná již v 19 hodin!!!


Zveřejněno: 15. 11. 2007
Přečteno:
3257 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář