HUSMAN FEST

25.5.2007, Strakonice, Music Bar Křemelka

AVENGER – dark metal / www.avenger-cz.net

Volyňská úderka oslavila prosincovým koncertem 15 let od založení a momentálně chystá nové album. Dvě ochutnávky se objevily na loňském promáčku a další nové skladby vznikají. Kapela je momentálně bez baskytaristy, i když zkoušky s novým potenciálním členem již probíhají. Na Křemelce se ale Avenger objeví ještě ve třech. Čekejte nekompromisní death black metal s česky řvanými texty.

MORTIFILIA – death metal / www.mortifilia.cz

Jedna z nejpilněji koncertujících kapel na naší scéně se konečně před nedávnem dočkala debutního alba. O vydání Redemption se postarala španělská firma a ohlasy jsou zatím vynikající. V současnosti jsou zřejmě nejuznávanější česká kapela produkující melodický "švédský" death metal s drsným vokálem a spoustou kytarových vyhrávek.

PANYCHIDA – paganized metal / www.panychida.com

Panychida nám namíchá příjemný mix metalové muziky, chvíli black, chvíli thrash či death, často krásné heavy melodie a také nemálo skočných úseků jak vytržených z půlnoční atmosféry řádně rozjeté hospody. Vše slité dohromady pomocí skvělého blackového vokálu a jednotného konceptu textů - inspirováno starými pověstmi českými. Kapela zanedlouho představí nové album pod německými Folter Rcs.


Zveřejněno: 21. 05. 2007
Přečteno:
3404 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář