HEIDEN – Andzjel

EPIDEMIE RECORDS PŘIPRAVUJE ČTYŘI NOVÉ TITULY PRO MELANCHOLICKÝ PODZIM A MRAZIVOU ZIMU.

Melancholický podzim a mrazivá, ledová zima klepe na dveře a my pro toto období připravujeme vydat čtyři nové tituly, které svou zvláštní náladou mohou pomoci umocnit atmosféru těchto krásných ročních období.

MISTRESS OF THE DEAD – Buried CD

Ještě donedávna jsem si myslel, že funeral doom metalová scéna v Čechách neexistuje. A ona opravdu téměř neexistuje, ale začínají se objevovat první vlaštovky. MISTRESS OF THE DEAD je tajemnem zahalený jednočlenný projekt produkující velice kvalitní mystický funeral esoteric doom metal. Lahůdka pro příznivce Esoteric, Mournful Congregation, Until Death Overtakes Me a podobných.

Vychází jako limitovaná edice 500 ks v digipakovém balení.

MISTRESS OF THE DEAD – Cryptic CD

Další album tajemného projektu. Vychází jako limitovaná edice 500 ks v digipakovém balení.

JÄÄPORTIT –  Avarrus CD

Po dva roky starém debutním albu „Uumenissa“ (Firebox Records) je tu finský JÄÄPORTIT se svým novým albem. Pět skladeb krásného mrazivého, křehkého a hlubokého ambientu evokuje cestu do nitra opuštěné chladné severské krajiny.

Vychází jako limitovaná edice 500 ks v krásném digipakovém balení.    

www.jaaportit.net

CLOSING THE ETERNITY and AD LUX TENEBRAE – Nearby Being CD

Nádherná kooperace dvou uralských projektů CLOSING THE ETERNITY a AD LUX TENEBRAE. Strhující rituální šamanský drone ambient navozující změněné stavy vědomí. Lahůdka pro příznivce Alio Die, Troum, Sostrah Tinnitus. Vychází jako limitovaná edice 500 ks v digipakovém balení.

Stále aktuální jsou také naše další letošní tituly:

  • FLAYING - Commandments - Violated CD
  • TÁBOR RADOSTI -Lamat CD
  • AGHIATRIAS - Ethos CD
  • DUSK - Contrary Beliefs CD
  • DENSE VISION SHRINE - A Voyage of Imagination CD

Ve vydávání pozoruhodné hudby hodláme samozřejmě pokračovat i v následujícícím roce. Už teď mohu prozradit, že se našemu vydavatelství upsaly dvě kapely z Finska, které dříve vydávaly na respektovaném labelu Firebox Records. AARNI produkující zvlaštní šamanský přírodní psychedelický doom metal s prvky funeral doom metalu. Jejich nové album připravujeme na jaro 2007. Další akvizicí je UMBRA NIHIL produkující tajemný obskurní funeral doom metal. Nové album je plánované pro podzim 2007.

Více informací naleznete na www.epidemie.cz


Zveřejněno: 15. 11. 2006
Přečteno:
3433 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář