TELEPATIE VI

7. 9. 2024, Kadov u Blatné

7.9.2024 proběhne v jihočeském Kadově převážně thrash metalový festival Nuclear Intervention! Fesťák je v zastřešené jezdecké hale. Na přilehlých loukách je pak možné zdarma parkovat a kempovat. Line-up je naprásklý deseti kapelama z nichž pět je zahraničních.

Headlinerem třetího ročníku není nikdo jiný než Gama Bomb. Thrashová legenda ze Severního Irska, která má na kontě osm studiových alb, z nichž poslední Bats! vyšlo v závěru loňského roku. Rychlost šicího stroje, vtipné texty, neutuchající energie a místy až speed metalový zpěv. Nemůžeme se dočkat!

Z popela vzkříšení Gumomaniacs přijedou z nedalekého Řezna zahrát teutonický thrash metal ve středních tempech. Jedná se o první koncert jejich nové éry. Určitě na koncertě bude vidět jejich touha hrát a znovu brázdit koncertní pódia. Byla by škoda u toho chybět.

Hardcore na Nucleáru budou reprezentovat nejpovolanější In Other Climes! Slaví 20 let na scéně a stále jsou plni energie. Nářez od začátku do konce. Top francouzkej hardcore!

Catastrofy - v našich vodách netřeba představovat. Zbojnický thrash se svým osobitým vtipem. Slovenští bratia nám přijedou ukázat, jak to mydlí pod pieskovým kopcom!

Kapela, která loni bohužel musela zrušit účast kvůli nemoci se rozhodla, že vše vynahradí. Jsou to francouzsko-Lucemburští Praetor! Jedou pořádnej kus cesty a ještě v Čechách nikdy nebyli. Na ty jen tak jindy nezajdeš.

Další skoro zahraniční (hehe) kapelou jsou Nahum. Matadoři, jež letos slaví 20 let na scéně. Technický death-thrash bubáci z Ostravy.

Refore - v současnosti hojně skloňovaný ogaři z Valašska. Vyšla jim nová placka „Illusion of Existence“, která rezonuje nejen undergroundem. Tak se na ně přijď podívat a hned pochopíš proč.

Faüst  temnotou prosáklý thrash, který si již odehrál největší festivaly v ČR se představí i na Nukleáru. Jedna z nejchutnějších ryb v českém thrashovém rybníčku!

Deadroots mladí zabijáci z Budějovic. Je skvělý, že se nějaký mlaďoši chtějí věnovat metalu. No a ještě o kousek skvělejší je, když se mu věnují takhle parádně. 

Panychida roztříští nekončící thrashový vlny temnou atmosférou Šumavských hvozdů. Po 19 letech na scéně se z původního pagan/blacku vyvinula fúze heavy metalu s prvky melodického deathu a blacku. Loni v kapele proběhla rošáda za mikrofonem, ale neboj se ničeho. O kvalitní úmrlčí skřeky ochuzen nebudeš! 

Start akce ještě upřesníme, ale bude to okolo 14:30. :)  Na místě bude vegan/vegetarian/carnivore občerstvení. Míchaný drinky, včetně našeho signature “Toxic Waste”. 

Vstupné je možné koupit v předprodeji do 31.8.2023 23:59 za 550 kč 
https://nuclearintervention.webnode.cz/tickets/
na místě pak za 650 kč.

Teenager pass (15-19 let včetně) za 200 kč.
Mladší 15 let mají vstup zdarma.

Místo: Jezdecký areál ZOFI, Kadov u Blatné.

Web: https://nuclearintervention.webnode.cz/
FB: https://www.facebook.com/NuclearIntervention


Zveřejněno: 04. 01. 2024
Přečteno:
158 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář