TELEPATIE VI

5. 4. 2024, Brno - m13 klub

Ze tří směrů vprostřed setkajíc se ve starém sídle Brněnském, k rokování sdruží zástupci svých krajů o vztahu svém sousedském. Laskavé pozvání prosím přijměte ku společnému dění, kde o západu slunce k poslechu i tanci zříte tato uskupení.

Odraedir
Tato pagan metalová banda se pohybuje po českých I zahraničních pódiích už od roku 2009. Jejich melodická hudba kombinující prvky různých stylů jako death nebo thrash se věnuje tématům jako je příroda, hrdinské činy nebo severské božstvo. Odraedir mají za sebou již dvě dlouhohrající alba, dvě EP a pár singlů. Poslední album Vengeance vyšlo koncem minulého roku a právě s tímto albem přijíždějí do Brna.

facebook.com/odraedir 
youtube.com/watch?v=1SSNz0YvMro

Winds of Yore
Kapela Winds of Yore splétá moudra starých časů do nových příběhů pomocí kombinace tradičních nástrojů a precizností moderních metalových žánrů, jako jsou melodický death metal, prog a metalcore, s texty inspirovanými pohanskými mytologiemi aplikovanými na nový svět, ve kterém se nacházíme. V roce 2022 vydali své první EP s názvem The Forlorn Path.

facebook.com/WindsOfYore
youtube.com/watch?v=nPMJxZVTSII

Poludnica
Pagan/folk-metalová kapela Poludnica vznikla v roce 2020. Ve svých skladbách se věnují mytologii starých Slovanů. Atmosféru tradiční kultury umocňují klasickými nástroji jako jsou housle, zobcová flétna či harfa v kombinaci s výraznými kytarovými sóly za energického doprovodu bicích. Jejich debutové album vyšlo říjnu 2023 a nese název Poludnica.

facebook.com/profile.php?id=100063441837267
youtube.com/watch?v=EKp1B7_pu6Q

odkaz na akci: 
facebook.com/events/1401572557123546


Zveřejněno: 01. 03. 2022
Přečteno:
96 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář