DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

9. 3. 2024 – Bratislava, Randal; 10. 3. 2024 – Praha, Futurum Music Bar

SKÁLMÖLD přivezou svou vikingskou metalovou ságu – jednou do Bratislavy a jednou do Prahy

9. 3. 2024 – Bratislava, Randal
FB event: https://www.facebook.com/events/3284020285075260   
Předprodej: https://obscure.sk/cs/tickets/detail/id/649
10. 3. 2024 – Praha, Futurum Music Bar
FB event: https://www.facebook.com/events/225131070424146 
Předprodej: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/650 

Připravte se na hudební cestu s mistry vikingského metalu, která vás přenese do srdce severských ság. SKÁLMÖLD se vyznačují neutuchající fúzí hřmotných riffů, mýtických příběhů a nespoutané energie stojící v čele žánru, který překračuje hranice času a prostoru. Po dlouhých pěti letech představuje islandská šestičlenná skupina novou desku Ýdalir. Na své cestě se po prvním odehraném koncertu v Košicích vrací do Bratislavy a Prahy. 
SKÁLMÖLD svým jedinečným zvukem zaujali a nadšence severské mytologie po celém světě. Jejich složité skladby jsou poctou dávným hrdinským ságám a přenášejí posluchače do světa epických bitev, majestátních krajin a neústupné statečnosti – a nová deska není výjimkou. Skládá pocty takovým klenotům severské mytologie jako je báseň Grímnismál. 

SEVEN SPIRES, pocházející ze Spojených států, se chystají strhnout publikum svým jedinečným symfonickým metalovým zvukem. Jejich hudba, která kombinuje metalové subžándry a inspiruje se rozličnými hudební prvky z jazzu nebo klasické hudby pozdního romantismu, je zážitkem, který se vyznačuje silnými vokály, složitou kytarovou prací a symfonickou orchestrací. Jejich přítomnost na pódiu slibuje být stejně podmanivá jako jejich hudba.

ATAVISTIA, epický melodic death metal z kanadského Vancouveru, přiveze na koncert svou směs agrese, progresivní komplexnosti a epických orchestrálních prvků. Jejich technická zdatnost a komplexní skladatelské umění kombinující melodický death metal, black metal a skandinávský folk dělá perfektní doplněk této metalové sestavy.

Zapište si do kalendáře, zajistěte si vstupenky a připravte se na nadcházející koncerty této hudební trojice. Připojte se k nám a pozvedněte roh k dávným bohům, nezlomnému duchu severu a pestrosti žánrů, kterou koncerty přinesou! 

Předprodej viz e-TICKET výše, dle místa konání dále v sítích GoOut a Ticketmaster.

OBSCURE Promotion | BRUTAL ASSAULT Agency (Brutal Assault & Basinfire festivals)
Na Harfě 916/9a | 190 00  Prague 9 | Czech Republic

www.brutalassault.cz | www.basinfirefest.cz | www.obscure.cz


 


Zveřejněno: 08. 03. 2022
Přečteno:
81 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář