TELEPATIE VI

20. 7. 2024, Tachov

20. července se v západočeském Tachově opět sejde vybraná společnost kapel věnujících se především deathmetalové klasice a moderně. Na své si však přijdou i fandové spřízněných žánrů a chybět nebudou ani zahraniční hosté.

Jedním z nich budou legendy německého deathu, OBSCENITY, kteří pochopitelně patří k letošním headlinerům. Tito borci jsou na scéně od roku 1992 a svými tituly „Suffocated Truth“ (1992), „Perversion Mankind“ (1994) a „The 3rd Chapter“ (1996) řádně rozčeřili evropské deathmetalové vody. O tom, že jsou pořád ve skvělé formě, svědčí jejich poslední fošna „Summoning the Circle“ z roku 2018. Pro milovníky deathmetalové tradice pak festival chystá ještě domácí veterány TORTHARRY a havířovskou rubačku SOUL MASSACRE.

Moderní, technický či progresivní (jak jen sami chcete) proud letos již tradičně zastoupí domácí a pořádající NEUROTIC MACHINERY. Spolu s nimi budou moderní vlajkou mávat také Severočeši IN VEINS a moravští INCEPTION OF FALL. Husman Fest tak i letos nabídne prostor pro mladou, nadějnou krev, což je jedno z jeho poznávacích znamení. 

O zpestření festivalové soupisky se postarají dvě tajné zbraně, které jsou domácím (a vlastně nejen domácím) fandům dobře známé. Těšit se tak můžete na symfonic blackové pekelníky WELICORUSS a na thrashmetalové divočáky EXORCIZPHOBIA

Ani tím však naše aktuální festivalová soupiska není kompletní, jak ostatně naznačuje i nadpis této zprávy. V rukávu máme ještě jedno headlinerovské eso, které však vyneseme příště. 

Máte se na co těšit! 

Husman s vámi!

Odkazy:

https://www.facebook.com/HusmanFest
https://www.facebook.com/events/1247994849933554


Zveřejněno: 08. 01. 2024
Přečteno:
127 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář