HUSMAN FEST

Únor až květen 2024, Česko

Ikoničtí crossoveroví the.switch vyrážejí po několika letech na klubové turné! Ke své nové, kladnými recenzemi oceňované, desce “Skrytá místa” vyrážejí na několik zastávek po České republice a chybět nebude ani křest, který proběhne 4.4.2024 v pražském klubu Bike Jesus. Na tyto koncerty si sebou přizvali mladé a dravé Severals, kombinující prvky moderního metalu a elektroniky, kteří před nedávnem vydali svůj nový singl Dejavu a v zápětí také jeho remix pod hlavičkou producenta Inhuman. Na zastávce v Českých Budějovicích se k the.switch připojí electro-rockoví The Truth Is Out There, místo Severals. 

Za skoro třicetiletou existenci stihli the.switch potěšit své fanoušky jedenácti alby a několika singly. Mimo těch se nám také představili v dokumentu the.faith, který mapuje proces vzniku jejich desky z roku 2016. 
The.Switch patří mezi nejzkušenější kapely ve svém žánru díky stovkám odehraných koncertů, festivalových vystoupení, nebo předskakování zahraničním hvězdám jako např. KoRn (Tesla Arena, Praha), Anthrax, Skindred, Karnivool, Disturbed a mnoho dalších. Dnes jsou již považováni za legendu české klubové scény. Neustálým posouváním svých hranic však stále patří mezi velmi aktivní a progresívní kapely a jsou častou inspirací mnoha začínajícím mladým muzikantům.

Severals mají za svoji osmiletou existenci na kontě vystoupení na předních festivalech, jako Rock for People, Brutal Assault, Fajtfest, Basinfirefest a dalších, stejně jako vystoupení v zahraničí, jmenovitě v Polsku, Rumunsku, na Ukrajině, ve Švýcarsku a v Německu, ať už jako headliner, nebo spolu s dalšími kapelami, například Bad Omens, Aviana, Atena, Solence a další. Jejich dosud poslední řadová deska z roku 2022 “Algorithm” získala řadu pozitivních hodnocení a s novým singlem Dejavu posouvají hranici své tvořivosti ještě dál.

Vstupenky budou k dispozici na portálu smsticket

Sledujte the.switch:
Facebook - https://www.facebook.com/theswitchczech/
Instagram - https://www.instagram.com/theswitch_czech/
YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCkIisGjFrpL_4YKx45Vno7g
Web - https://www.theswitch.cz/

Sledujte Severals:
Facebook - https://www.severalsofficial.com/home/fb
Instagram - https://www.severalsofficial.com/home/ig
YouTube - https://www.severalsofficial.com/home/yt
Web - https://www.severalsofficial.com/
 


Zveřejněno: 16. 02. 2024
Přečteno:
406 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář