HUSMAN FEST

17. 2. 2024, Nitra - Frankie Rock Club

Pozývame vás stráviť februárový sobotný večer vo Frankie Rock Clube v Nitre, kde sa predstaví 5 vynikajúcich slovenských metalových kapiel rôznych žánrov, aby si na svoje prišiel každý fanúšik...

Orkrist - Legendárna slovenská kapela hrajúca atmosferický black/doom metal ktorá vznikla už okolo roku 2000. Predskakovali menám ako Behemoth či Nightwish. V roku 2004 ukončili činnosť, no po viac ako dekáde, v roku 2018 sa vrátili na slovenské pódiá. V roku 2023 vydali nový album s názvom LUEA a vy si okrem starých overených songov z ich albumov Reginae Mysterium a Grond určite vychutnáte aj novinky z ich tvorby po prvýkrát v Nitre a práve na Moonfeste!

Sinners Moon - Epický symfonicky metal pôvodom zo Serede, vstáva z popola v novej zostave. Kapela v minulosti spolupracovala aj s takými menami ako Tony Kakko z kapely Sonata Arctica, alebo Roland Grapow z Masterplanu. Momentálne pripravujú nový album s názvom Deep Dark Emotions,, z ktorého niekoľko piesní budete mať možnosť počuť medzi prvými práve na Moonfeste!

Cranial Void - Šalianska nálož progresívneho technického death metalu. Kapela vznikla v roku 2009, prvé EP vypustili v roku 2012, avšak o 9 rokov neskôr, teda v roku 2021 vydali album Celestial ktorý ohúril verejnosť a zabezpečil im víťazstvo v prestížnej súťaži Radio_Head Awards. Kapela koncertuje poskromnejšie no o to viac sa na Moonfeste môžete tešiť na ich jedinečné vystúpenie!

Down To Hell - Je metalová grupa z Malaciek, založená v roku 2006, hrajúca melodický/symfonický black metal. Ich hudba je postavená na kontrastoch, ako v speve (mužský scream/growl, ženský clean vocal) tak aj vo zvuku nástrojov alebo samotných textoch, písaných formou príbehov. Do Nitry prichádzajú po dlhej dobe a pekelne sa tešia na Moonfest!

Prison Of My Life - Nitrianská deathmetalová kapela, ktorá vznikla v roku 2016 pôvodne ako Deathwings. Od roku 2018 však s novým basgitaristom Števom funguje už ako Prison of my life. Nahrali už 2 albumy a ich najnovší počin z roku 2023 s názvom Purgatory prídu odprezentovať aj do domovského mesta práve na Moonfest


Zveřejněno: 01. 11. 2022
Přečteno:
145 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář