FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

21. 1. 2024, Zlín - hala Datart

BEAST IN BLACK, GLORYHAMMER, Brothers of Metal – ZLÍN, hala Datart, 21. 1.2024, 19:00

Letošek začíná, alespoň co se metalových koncertů týče, hodně zostra! Metalové Bestie v černém, BEAST IN BLACK a válečníci GLORYHAMMER spojují své síly, a za mohutné podpory bratrů v metalu BROTHERS OF METAL vyrazili na velkolepé turné, nazvané „Glory And The Beast Tour 2024“. 
V neděli 21. ledna 2024 doputuje tato divoká skvadra do ZLÍNA, haly Datart!

ZLÍN a všechny fanoušci, kteří se sem na tento koncert sjedou čeká monumentální, nezapomenutelná metalová podívaná! BEAST IN BLACK a GLORYHAMMER spojuje stejná vášeň, a sice svými strhujícími live koncerty vytvářet životní zážitky. Jejich kombinace symfonického power-metalu, a nakažlivých melodií je vynesla až na vrchol mezinárodní metalové scény. Toto turné bude jednoznačně smyslovým svátkem pro všechny metalové fanoušky. Bude to noc epických rozměrů! Od hřmících hymen Beast In Black až po mezihvězdné eskapády Gloryhammer.

BEAST IN BLACK proslavily velmi výkonné vokály, mistrovská kytarová sóla i našlapaný rytmus. Kapela kolem charismatického frontmana Yannise Papadopoulose stále roste a stoupá po příčkách světových hitparád rychlostí blesku. 

GLORYHAMMER jsou neohrožení vesmírní válečníci, kteří na svém mezigalaktickém pátrání, rozšiřují svou epickou ságu napříč vesmírem. Jejich bombastické zvukové scenérie, fantastické vyprávění a divadelní představení si vysloužily řady oddaných příznivců. V čele s hrdinným Angusem McFifem si kapela vytvořila unikátní místo v metalovém světě.

K tomuto vzrušujícímu duu kapel se připojují ještě BROTHERS OF METAL, švédští válečníci, proslulí svým epickým vyprávěním příběhů ze severské mytologie. 
Co dodat? Zajistěte si svoji vstupenku na tuto metalovou parádičku včas! Tohle bude extrémně silný a podmanivý metalový večírek!

Program koncertu:

  • 18:00    otevření haly
  • 19:00 – 19:45    Brothers of Metal
  • 20:15 – 21:30    Gloryhammer
  • 22:00 – 23:15    Beast in Black

Vstupenky seženete na webu www.mastersofrock.cz či v síti Ticketportal a budou se prodávat také na místě, v pokladně před halou!


Zveřejněno: 28. 12. 2022
Přečteno:
179 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář