Nejbližší koncerty
INSANIA

28. 10. 2021, Písek - Divadlo Pod Čarou

Black/death/thrash nálet z Belgie a vycházející hvězdy deathmetalového undergroundu v Písku! Čtvrtek, den volna, státní svátek, čas na extrémní metal té nejvyšší kvality. SLAUGHTER MESSIAH představují první ligu undergroundového metalu a první zastávkou jejich mini-tour bude jih Čech. Do naší země se vrací po několika letech, ovšem vyzrálejší, extrémnější a s instinkty oldschoolových zabijáků. Krátký, ale intezivní hudební zážitek je naplánován na čtvrtek 28. října v Divadle Pod Čarou, kde vše vypukne v 19:00 na malé scéně.

Harmonogram:

  • 19:00 start
  • 20:00 SNĚŤ
  • 21:00 SLAUGHTER MESSIAH

SLAUGHTER MESSIAH / black, death, thrash

Poslechněte si loňskou výbornou desku "Cursed to the Pyre" (High Roller Records) a bude vám to jasné. Mix a odkaz starých dobrých POSSESSED, KREATOR, NIFELHEIM nebo BESTIAL MOCKERY je přesně to, co chce vytříbené ucho staromilce slyšet. Metal bez kompromisů a bez škatulek.

SNĚŤ / death metal

O žádné tuzemské kapele se nemluví víc než o nich. SNĚŤ se vrací do Písku s novou (a skvělou) deskou "Mokvání v okovech" v zádech a hodlá vám vyprášit křiváky. Old school death metal, který už nestíhají hrát ani samotní vládci žánru AUTOPSY. Aaaaarrrrggghhhrrrr!

INFO, VSTUPENKY, atd.: ZDE

 


Zveřejněno: 23. 10. 2020
Přečteno:
1093 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář