F.O.B. - Outside The Palace Walls

6. 4. 2017, Praha - Strahov 007

Za poslední tři roky nebylo v České republice zaznamenáno tornádo, tvrdí meteorologové. Můžeme jim věřit, můžeme pochybovat, ale jedno je jasný jak dobře mířená facka – tornádo se řítí na Prahu a první dubnovej čtvrtek otestuje statiku klubu 007 strahov.

SIBERIAN MEAT GRINDER se vrací na místo činu po téměř čtyřech letech a několika předchozích zastávkách na jiných štacích pražského podhoubí. Představovat SMG by bylo nošením sněhu na Sibiř. Nespoutaná smečka thrasmetalovejch psychopatů už pocuchala nejedny vnitřnosti a zanechala v troskách nejeden klub. Pokud vám v krvi koluje špína DRI, Verbal Abuse, Exodus nebo Corrosion of Conformity, jste pokrevní bratři s SMG. A střihnout do thrashmetalu rap, black metal nebo stoner rock? Pokud nesouhlasně kejveš hlavou, měl by sis dát pozor, aby s tebou SMG nepraštili o futro.

Tak, jako tomu bylo v roce 2013, nažhaví podium pro moskevskej masomlejnek východočeši STOLEN LIVES. "Budoucnost sviní" byla pro mě v úzkym výběru toho nejlepšího, co se v zatuchlý vodě tuzemskýho thrash/hardcore bahňáku událo v roce 2015. Deska, která neobjevila nic novýho, prostě ti rozstřílela mozek na řešeto. A to je někdy přesně to, co od desky chci, co potřebuju.

Jakub 


Info:
Klub 007 Strahov
Start: 19:00
Vstup: 250,-  na místě / 200,- v předprodeji či s rezervací

SIBERIAN MEAT GRINDER: https://www.facebook.com/SIBERIANMEATGRINDER/
STOLEN LIVES: https://fuckingstolenlives.bandcamp.com/


FB event: https://www.facebook.com/events/1680581895572645/ 


Zveřejněno: 04. 03. 2017
Přečteno:
3286 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář