Nejbližší koncerty
  • 18. 05. 2024Nehledali se, až se nenašli. Kiss Me Kojak a Fetch! patří...
  • 18. 05. 2024BELL WITCH (USA) + THE KEENING (USA)
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
  • 31. 05. 2024Ráďa & Pepča proudly present: "Jen pro ten dnešní den sto...
  • 03. 06. 2024HIGH ON FIRE (USA) + REPELENT SS
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Blíží se Vánoce, čas rozdávání dárků, a ani pořadatelé BA Vám nezůstanou nic dlužni. Tradiční trojlístek kapel nyní zdvojnásobili a představují Vám rovnou šest nových kusů!

A začínáme hned pěkně zostra. Odkaz blackové legendy EMPEROR se bude vznášet nad Josefovem! Zpěvák a kytarista této kultovní formace IHSAHN potvrdil vystoupení na BA 2010 se svým stejnojmenným projektem. A teď ta nejdůležitější zpráva: Kromě jeho vlastní tvorby, včetně zbrusu nové desky „After “, nás naživo čekají i vybrané skladby od EMPEROR!

Výčet pokračuje americkou deathmetalovou legendou DYING FETUS , která se na BA představí přesně po třech letech od svého nezapomenutelného vystoupení, které tehdy patřilo k vrcholům festivalu.

Českému publiku dobře známí a všeobecně oblíbení Dánové MNEMIC vydávají v lednu nové album „Sons of the System “ a dva roky od svého pražského vystoupení po boku Metallicy, se opět představí v ČR.

A nyní dvě vysokorychlostní formace. Tou první je deathmetalové tsunami ORIGIN. Tato americká kapela naživo smete vše co jí stojí v cestě, takže uvidíme jak si s nimi poradí josefovská pevnost. Finská grindová mašina ROTTEN SOUND jede na podobné rychlostní vlně jako jejich američtí kolegové. Pro grindery bude tahle smečka určitě jedním z největších taháků.

A nakonec trochu exotiky v podobě kultovní japonské blackové formace SIGH ! Pro fajnšmekry netřeba dodávat, že se jedná o jednu z nejznámějších japonských undergroundových kapel.

http://brutalassault.cz/cs/


Publikováno: 12. 12. 2009
Autor: Hanka