Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Do nového dílu TV ROCKPARÁDY poustoupily na základě diváckého hlasování klipy skupin LETY MIMO, FROM OUR HANDS, KRUCIPÜSK a KABÁT. Skupině HARLEJ gratulujeme k trojnásobnému postupu z prvního místa s písní Proč pocit mám a přesouváme tento klip do rotace FAJNROCK TV na www.fajnrock.cz

Dále se tu můžete těšit na nové soutěžní klipy od skupin SATISFUCKTION, GARIQ, SUNSHINE, ENTER, SPUPS  a OKREJE

Jako exklusivní host přijal pozvání – PETR HOŠEK leader skupiny PLEXIS, která letos slaví 25 let vzniku a která k tomuto jubileu vydala své první BEST OF CD. Také nám prozradil jak to má s „čuměním“ na cokoliv.    

Každý hlasující se dostává do slosování a kromě parádních hudebních dárků od všech zúčastněných skupin, nového čísla Rock & Popu a ČMN tu na někoho z vás čekají i volné vstupenky na koncert TARJI TURUNEN ( ex NIGHTWISH ) který se koná 16.10.09 v Pardubicích a festival INTO DARKNESS TOUR, který se koná 25.10.069 v pražském ABATONU a kde je hlavní hvězdou večera skupina DEATHSTARS.

Zářijové vysílání TV ROCKPARÁDY můžete zhlédnout na TV PUBLIC celkem 14 x s premiérou v neděli 6.9. od 22 hod. a ON LINE od 1.9. na adrese: www.rockparada.cz,  kde také najdete veškeré ostatní informace i včetně hlasovací tabulky.

Přejeme vám super rockový zážitek s českými rockery a držíme palce při slosování.

Vaše TV ROCKPARÁDA - FAJN ROCK MUSIC.

 


Publikováno: 01. 09. 2009
Autor: Hanka