Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

GREEDY INVALID začínají společně s GALACTIC INDUSTRY svou letošní koncertní aktivitu na severní Moravě. Stalo se již pravidlem, že na jaře a na podzim zavítají do Ostravy a Karviné a ani letos tomu nebude jinak.

Spolek hudebních zasmušilců GREEDY INVALID do nového roku vyšlápl hned s několika novinkami. Sestava se ztenčila o jednoho kytaristu a do hudebního světa kapela vypustila své nové EP A Distant World. Toto dvou skladbové mini album si dává za cíl představit skupinu ve staronovém hábitu. Specifickou atmosféru skladbě „Tisíc“ dodává česky zpívaný text. Čeština  se za celých patnáct let existence kapely objevuje vůbec poprvé. Nové písně jsou zdarma ke stažení na oficiálních stránkách http://www.greedyinvalid.com.

Melancholičtí gotici GREEDY INVALID mají za dlouholeté působení na české rock-metalové scéně na svědomí již tři dlouhohrající desky a více než 300 koncertů. Zatím poslední CD Dancing Little Flames, vyšlo v roce 2007. K atributům hudby GREEDY INVALID patří silné a dobře zapamatovatelné melodie, procítěný zpěv a podmanivá melancholická atmosféra.

Vesmírní poutníci GALACTIC INDUSTRY vydávají v březnu své nové CD Key to space Love, které si již nyní můžete poslechnout zcela zdarma. „Pocházíme totiž z jistého planetárního systému v souhvězdí Alfa Centauri, kde se prostě za poslech hudby neplatí,“ tvrdí velmi svérázně členové Galactic Industry, A na důkaz tohoto tvrzení kapela zveřejnila své nové CD Key to space Love na svém Bandzone.cz profilu http://bandzone.cz/galacticindustry. Album kapela pokřtí na karvinském koncertě.

Nahrávka se vyznačuje mohutným zvukem, který je kombinací klasických i moderních nahrávacích postupů, stejně tak použitím netradičních nástrojů v oblasti tvrdého rocku jako jsou konga, cello a akordeon. Album Key to space Love je v případě Galactic Industry již třetí v pořadí, první CD Perfect life vyšlo v roce 2002, druhé s názvem Remake pak v roce 2007.

  • Pátek 27. 3. OSTRAVA – Tančírna + Stonefree
  • Sobota 28. 3. KARVINÁ – Hard Café + HC 3, Mad Frequency

http://www.greedyinvalid.com
http://www.galactic.cz
http://bandzone.cz/galacticindustry
http://bandzone.cz/greedyinvalid


Publikováno: 22. 03. 2009
Autor: Manafob