Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Přejeme astrální předjaří! Jsme tu opět se zprávičkami ze základového tábora hydry INSANIA. - Především Vás chceme pozvat na 6. 3. do pražského Rock Cafe (+Dark Gamballe + FDK -  pozor, start uz v 19.00!!) a 4. 4. na 555. koncert do brněnského Faválu. Dále se děje následující:

V únoru se uskutečnilo předávání cen hudební TV Óčko. INSANIA byla nominována v kategorii "Rock" spolu s My Chemical Romance, Billy Talent a Gaia Mesaiah. Hydra nezvítězila, ale již jen sama nominace do tohoto kvarteta byla obrovský úspěch a děkujeme všem, kteří nám poslali hlasy.

S potěšením Vám sdělujeme, že label Redblack pracuje na remasterované reedici prvního CD Crossfade (remastering je již hotový a nahrávka zvukově získala predevším na větší kytarové agresivitě nyní se pracuje na bookletu, který bude ctít originál z r. 994, ale bude ho pojímat v novém stylu). CD bude obsahovat i multimedialní stopu s klipem "Zimní varování" a několika dobovými rozhovory s INSANIIÍ.

Před několika dny jsme se domluvili s labelem Indies na reedici taktéž vyprodaného CD Virtu-ritual.

A do třetice: V plném proudu jsou i práce na sběratelské číslované edici LP Rock'n'Freud na růžovém vinylu (vydává Magick Disk Musick) !!

Režisér a tvůrce Mitchi zahájil práce na animovaném videoklipu Večer, kdy Freud zpíval basem.

INSANIA chystá pro label Redblack k narozeninám cover verzi "Time Bomb" od Chumbawamby.

Chceme také upozornit na nase profily na

http://bandzone.cz/insania

a www.myspace.com/insaniamusic .

Právě jsme se dozvěděli, že INSANIA je letos opět nominovaná na ceny hudebních kritiků Anděl v kategorii "hard and heavy".

Termíny aktuálně potvrzených koncertů a termíny vydání všech 3 titulů budou upřesněny během jara na nasich stránkách www.insania.freemusic.cz. Zde je možné v sekci Nabídka stále objednat i nové CD Rock'n'Freud, trička apod.!

Vaše INSANIA.


Publikováno: 24. 02. 2008
Autor: Márty