Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Asi nejzásadnější je změna na postu zpěváka. Mikrofonu se ujal Olaf Hayer z Německa, známý z kapel DIONYSUS, TREASURE SEEKER nebo ze sólových projektů kytaristy RHAPSODY Luca Turilliho.

Album s pracovním názvem „B.S.A.“ zní oproti debutu „Goddess Of Revenge“ hudebně rozmanitěji a více progresivně. Nejedná se však o žádnou drastickou změnu stylu a doufáme, že příznivci melodické muziky si přijdou na své. K působivějšímu vyznění alba podstatně přispěly i živě nahrané party symfonického orchestru. Na CD je připraveno 11 nových skladeb, mezi nimi The Gates Of Fantasy, The Evening Star, The Silence - Memories (part I.), In Silence Forsaken (part II.), Relief Reverie (part III.), Salvation Dance, Afterlife... Jako bonus track kapela nahrála cover verzi skladby „Anyplace, Anywhere, Anytime“ od zpěvačky Neny.

Ve studiu se sešli Olaf Hayer (zpěv), Libor Křivák (kytara), Ivo Hofmann (klávesy), Tomáš Čelechovský (basa) a Martin Škaroupka (bicí). Na nahrávce se jako host objeví i bývalý zpěvák Vilém Majtner.

Aktuální novinkou je, že bubeník Martin Škaroupka již není členem SYMPHONITY. V současnosti působí u anglických CRADLE OF FILTH. Kapela nyní jedná o adekvátním nástupci.


Publikováno: 09. 01. 2007
Autor: Johan