Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

MIGHTY BAR VELBLOUD - ČESKÉ BUDĚJOVICE PÁTEK 4.5.2012 | START: 18.00 | VSTUP: 100KČ

První květnový víkend se jihočeskou metropolí přežene pravá nefalšovaná metalová vychřice, která s sebou přinese pětici kapel, které byste si v žádném případě neměli nechat ujít. Hlavními tahouny této akce jsou bezesporu italští LUNASERIA a PICTURES OF PAIN z Norska. O český support se postarají jihočeští MATER MONSTIFERA, severočeši SECRET OF DARKNESS a SPREADING DREAD z Prahy.

LUNASERIA (Italy)
Tito římští legionáři plně ovládají své hlavní město a celou jejich zemi vůbec. Ani evropu nenechají klidnou a plně jí svírají pod útlakem náladutvorného, melodického a Itálií provoněného melodeath metalu. Jejich hudbě nechybí deathová agresivita kterou doplňují pro tuto bandu specifické melodie, atmosférické samply a growling doplněný čistým zpěvem který Vás vtáhne do jejich světa Lunarsea. Neskrývaným a těžce zapíratelným a citelným základem jejich hudby je ovšem heavy metal.
Lunarsea, zejména pak v Itálii patří k vyhledávaným podporám velikánů na jejich italských tour jako například: Nargaroth, Ektomorf, Impaled Nazarene, Dark Tranquillity, Insomnium, Sinister apod...

PICTURES OF PAIN (NORWAY)
PICTURES OF PAIN nelze označit jako kapelu hrající pouze jeden žánr. Tito pánové ze západního pobřeží Norska hrajou hudbu napříč žánry. Přijdou si na své fanoušci pomalých a náladových momentů, pagan melodíií, progresivní těžkosti, ale ani fanoušci ostrých deathových riffů s originální příměsí blackového Norska nezůstanou ochuzeni. Vše doplňuje osobitý čístý zpěv, jenž s lehkostí přechází do blackových a deathových growlů.

MATER MONSTIFERA (CZ)
Jihčeská úderka Mater Monstifera koncertně stále propaguje svůj aktuální počin "Na zrcadlech lží" a vy se tak můžete těšit na řádnou porci atmosferického metalu plného melodií, které se vám zajisté vryjou pod kůži. Zazní i něco málo z připravovaného MCD, které má kapela v plánu nahrát v průběhu letošního léta.

SECRET OF DARKNESS (CZ)
Kapela ze severu Čech hrající melodický blackened death metal Vám představí své nové koncepční album "(IN)HUMANITY" vydané u labelu Metalgate. Těšit se můžete na show plné energického a melodického metalu ve stopách oblíbených skandinávských kapel.

SPREADING DREAD (CZ)
Energická kapela z Prahy, která letos vydala své debutové album "SANATORIUM" obsahující 7 skladeb progresivního death/thrash nářezu! V Budějovicích nám tuto desku představí a určitě je podle ukázek na bandzonu nač se těšit.

PÁTEK 4.5.2012 | START: 18.00 | VSTUP: 100KČ

http://www.facebook.com/events/199281230171866/


Zveřejněno: 26. 04. 2012
Přečteno:
3288 x
Autor: Yvor | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář