Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Opět tu máme minianketku jako v minulém čísle. Počet osob se trochu snížil, aby nebyla tak nudnou a otázky jsme zvolili dosti rozmanité ...

Anketa proto není jednoznačně zaměřena a u některých osobností jsou odpovědi více než překvapivé (viz Zbyňa ? Ingrowing). Berte ji jako rychlý průřez a srovnání názorů na aktuální otázky. Vše bylo spácháno 25.8.2001 ve Výravě u Hradce Králového na festivalu, který pořádala kapela SABATHORY.

Anketní otázky 1. Jaký je tvůj názor na jadernou energetiku a JETE? 2. Myslíš si, že český UG je jen plácání po ramenou? 3. Co formát MP3? Myslíš, že hudbu podporuje nebo naopak ubíjí? 4. Každý se v naší branži dost otírá o náboženství. Máš nějakou osobní zkušenost? 5. Co tě v poslední době naštvalo a potěšilo?

Sokol (Epidemie records) 1. To potřebuju chvilku na rozmyšlenou ..., takže... jsou tu i šetrnější zdroje energie, než jaderná reakce, myslím si, že Temelín by se měl dostavit, když už je v takový fázi. Ale do budoucnosti bych se uchýlil k těm šetrnějším zdrojům. Tady je vlastně problém s vypáleným palivem. Já slyšel, že by každej měl dostat do hrobu takovou tabletku, kdy by vlastně to vyhořelý palivo bylo zalitý ve skle. Ta tableta odpovídá spotřebě člověka za život. Ale třeba se už brzy naučíme využívat i tohle vyhořelý palivo. 2. Myslím si, že tomu dávno tak už není. Dneska už nastupuje tvrdej konkurenční boj. Jakmile se tím lidi začnou živit, a těch už to pár je, tak to plácání po ramennou, ze který tenkrát byli vděčný, je už dávno pryč. Peníze lidi hodně měněj a podle toho to i vypadá. Takový to SUPPORT UG je už dávno pasé nebo to platí jen u některých lidí. U těch, u kterých by to mělo nejvíce platit to už, bohužel, neplatí. 3. Ztráta pro hudbu to není. Teď na MUZICE 2000 jsem byl na přenášce, která se týkala tadyhle těch věcí a sám osobně teď všechno co mi přejde přes ruce, tak stahuju do MP3. Na internetu je to určitě příležitost. Pokud je tam skladba, kterou si poslechne 10 000000 lidí, tak už je to na tom vydavatelství, jestli to bere jako hrozbu nebo toho využijou ve prospěch toho umělce. Kopírování zabíjí velký firmy. To ale nejni náš případ, u nás je to spíše opačně. 4. Nevím jestli to můžu říkat... ale jsem pokřtěnej. Do 10?12 let jsem měl těžkou křesťanskou výchovu. Nemám to rád ... každej by si měl jít po svý cestě. To jak církve prezentují boha je masová záležitost, stejně jako politika a s duchovnem to nemá nic společnýho. 5. Velice mě potěšil úspěch RETURN TO INNOCENT na Brutal Assaultu. Byli lidé, co říkali, že je to průměrná kapela, sračka. Na živo to ale spousta lidí zaujalo. Negativní zkušenosti neřešim.

Jana (Murder Persons) 1. Byla jsem tam se školou na exurzi... nic proti tomu nemám. 2. To určitě ne ... to jste mě zaskočili... vypni to... 3. Vypni to... o techniku se vůbec nezajímám... vypni to. 4. Jo, Jehovisti, ty jsou pro mne úplní ?debilové? Jednou jsem je stopla a do hlavy mi rvali (jestě, že jenom do hlavy pozn. redakce) ty jejich kecy... Přemlouvali mě, abych s nima šla na tu seanci ... to že choděj po barácích mi vadí. Ať to nikomu nevnucujou, já jim svoje názory taky necpu. 5. Nejvíce mě to těší na podiu, když je dobrá atmosféra, tak není lepšího pocitu. Nejhorší... na nic si teď nevzpomínám.

Zbyňa (Ingrowing) toho času NA PLECH 1. ?pprrrrrrrddd? :))) ... smrad... Já nemůžu odpovídat...to mám názor... bláznivej... to fakt nemůžu říct. 2. Asi jo... 3. Jakej formát MP3????? 4. Ještě jsem v životě nebyl v kostele... jo vlastně byl... ve Francii. 5. Naštval mě dnešní koncert, protože jsem byl úlpně vožralej... a potešilo??? To jak jsem se včera vožral... a EXHUMED.

Milan (Sabathory) 1. Tohle se mě netýká ... 2. Z českýho UG se mi dělá pěkně nablití... 3. Je to určitě podpora, i z finanční stránky...je to v pohodě. 4. Nemám, nezajímá... 5. Naštvalo ... že nepřišlo ještě 100 lidí. Potěšilo ... že ta hudba není mrtvá a nějaký ty lidi poráde choděj.

Bruno (Hypnos) 1. Mě to nevadí, já tam v Týně strávil 2 roky na vojně a zrovna ten náš útvar Temelín stavěl. Nemám vyhraněný názor, moc tomu nerozumím, ale myslim si, že to hnutí vznikající proti JETE, hlavně v Rakousku, je přehnané. Možná spíše uměle přiživované. Myslím, že ty zařízení jsou dneska natolik bezpečné, že už by k žádnému průseru nemělo dojít. 2. Nejenom... smích ... 3. Je to součást dnešní doby. Neřešim to jako problém nebo plus. Taková je doba a vlastně tyto technologie jsou hudbou budoucnosti. Máme MP3 na naší stránce, teď bude nová deska, tak ukázky budou ke stažení... 4. Běžná, pohřby, svatba?.můj názor každý zná? 5. Těší mne Hypnos, to je moje práce, nese pozitivní výsledky a to mě těší. Negativum... nevzpomínám si. Každý svého štěstí strůjcem...

Radim (Copremesis) 1. Chladný, ale kladný. Naše rep. nemá žádné jiné zdroje. Ti lidé co demonstrují by měli dát hlavy dohromady a vymyslet co teda dál a ne se hádat o to, že jádro ne a na druhé straně, kde brát energii. 2. Já nevim. 3. MP3 na inetu nemám, ale pro začínající kapely je to ta nejlepší promotion, která může být. Velký, známý projekty na tom tratí... 4. Neprožívám to... 5. Naše demo se dobře prodává... Štve mě, že jsem se vrátil z dovolený a musim zase do práce a nesplnil se mi můj sen, že jsem nepotkal Fernanda z Haemorhage, protože to nebylo finančně možný.

Vláďa (Fleshless) 1. Já jí podporuju, nechápu protesty rakouský strany, asi se bojej konkurence. 2. Poslední dobou mě to tak připadá. Dřív jsem si myslel, že ne, ale teď když si vezmu ty lidi okolo... jsou dost neupřimní 3. Nejsem PC maniak takže vo tom tolik nevim, ale myslim si, že je to dobrá věc na propagaci kapely. Když si ale lidi stáhnou celý LP, tak je to škoda. 4. Víceméně žádnej. Jsem ateista... kostel se mi líbí jako kulturní památka. Přesvědčování lidí je ale pitomost. 5. Onemocnění Chucka z DEATH, že cizí kapely nedorazily na různý festivaly do Čech, možná nás maj za vandráky nebo co, to fakt nechápu. Potěšující věc je, že budu dva roky se svojí slečnou, která hraje v Murder Persons, což je fakt paráda.

Spáchali Márty a Corbow


Zveřejněno: 29. 08. 2001
Přečteno:
3450 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář