Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TELEPATIE VI

Sobota 16.10.2010, Martys Club - České Budějovice, Start 19:30

Pro všechny fanoušky temné muziky přichází velmi zajímavá zpráva z Českých Budějovic. Dne 16.10.2010 proběhne v budějovickém Martys Clubu narozeninová oslava jihočeské atmoblackové úderky MATER MONSTIFERA, která v letošním roce oslaví své desáté narozeniny. V roli gratulantů se představí pražští Belligerence, plzenští skřítci Trollech a budějovičtí úchyláci Isacaarum v čele s nepřehlédnutelným Chymusem.

Jako poděkování všem fans jsme ve spolupráci s Nosferatu Gothic shop pro návštěvníky připravili slosování o dvě dárkové poukázky v hodnotě 500,- Kč. Rozhodně je na co se těšit. Nezapomeňte proto dorazit včas. Celá akce začíná již v 19:30 Hod.

MATER MONSTIFERA – atmospheric metal

Domácí a zároveň pořádající Mater Monstifera letos slaví desáté narozeniny. Pro všechny fans si připravili speciální koncertní show, kde zazní jak starší materiál, tak i nejnovější songy z připravovaného CD „Na zrcadlech lží“. Budeme se moc těšit na Vaší podporu a věříme, že si společně tento večer užijeme.

BELLIGERENCE – death metal

Belligerence jsou v Budějkách poměrně častým hostem a právem si zde vytvořili velmi solidní fanouškovskou základnu. V současné době pracují na nástupci jejich aktuálního CD Out:red a vy budete mít možnost vyslechnout připravované songy. Appia a spol se na Vás těší a společně slibují nekompromisní diktát.

TROLLECH – black metal

Tuto plzeňskou chásku netřeba nějak zvlášť představovat. V Českých Budějovicích se představí opět po roce a Vy se tak můžete připravit na celkový průřez jejich tvorbou. Nebudou však chybět ani skladby z jejich aktuálního alba Jasmuz.

ISACAARUM – sperm metal

Jihočeští Isacaarum jsou v Budějovicích doma. Připravte se na zvrácenou show těchto perverzních úchyláků. Svěrací kazajka, krev, sperma a především skvělá muzika, která nikoho nemůže nechat chladným. Domníváme se, že dalších slov netřeba.

Vstup: 150,- Kč na místě (předprodej v DT Rock Č.Budějovice 100,- Kč)

Info: www.bandzone.cz/matermonstifera


Zveřejněno: 07. 10. 2010
Přečteno:
3409 x
Autor: Yvor | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář