Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

VULVECTOMY - Post Abortion Slut Fuck CD 2010, Sevared Records

Slamující perverzní Taliány Vulvectomy jsem vám na stránkách zinu již představil minulý rok a to konkrétně recenzí na jejich předcházející hnisem a krví nasáklý počin „Putrescent Clitoral Fermentation“ a asi všem bylo jasné, že Diego a jeho cháska se toho šoustání, sekání, pseudo-operování a jiných úchylností ani náhodou nevzdá. To by pak blázince zely prázdnotou, přátelé!

Tentokrát  ihned názvem svého alba „Post Abortion Slut Fuck“, pro neangličtináře volně přeloženo jako „Šuk prostitutky bezprostředně po potratu“ (zní to vtipně, jako všechny gore názvy alb, já vím) dávají jednoznačně najevo, že kde se minule skončilo, tam se začne.

Programované bicí, které obstarává kytarista Mario Di Giambattista, mimochodem řezník ze staré školy, jemuž nejsou záhrobní tempa cizí, rozčísnou čerstvě nařezané maso a vy se noříte za pomocí „Gangrenous Testicular Deformity“ do klasického gore/brutal death metalu US střihu se všemi těmi Suffocation sekačkami, na které jsme si za ta léta zvykli. Diego, ex vokalista Natron opět ukazuje, že gutturál mu nečiní vůbec žádný problém, ovšem tentokrát mi jeho growl přišel poněkud.. těžkopádný. Vůbec celý nový materiál se jaksi utápí ve střednětempé, nemastné, neslané omáčce, které chybí citelný groove, stejně zaprasená produkce, jež jsme mohli slyšet na minulém počinu a silnější nápad. Vulvectomy tentokrát opravdu jenom kolovrátkově přehrávají učebnicové postupy, ke kterým jim Diego dotváří monotónní vokální prasečinu.

Sem tam se sice kapela vytasí se samplem či zvukovým efektem, ovšem ve finále máte chuť „Post Abortion Slut Fuck“ po pár minutách vypnout. Například taková „Eugenic Sterilization“ je skutečná tříriffovka, která podezřele připomíná death n‘ roll komiků Six Feet Under a to opravdu – není dobře. Membrány trhající bicí v pětce „Charred Scrotal Fragments“ stejně tak nemůžou zakrýt nudu, jež z nahrávky ční na sto honů – jistě, je to pocta všem těm slamujícím US smečkám (a že jich je – vezměme si třebas Putrid Pile za příklad), jenže pocta je to celkem.. šedivá.

Nestává se věru často, abych měl potřebu přeskakovat skladby na slamujícím death metalu, abych se dočkal něčeho kloudného, v případě Vulvectomy jsem to něco našel vlastně až v šestce „Post Partum Depression Foeticide“, jenže to už se blížíme k závěru alba, vážení!   

No upřímně, z nove desky Vulvectomy jsem poněkud rozčarován. Minulé album bylo zatracený námel a novinka se s ním co do zábavnosti ani trochu nedá srovnávat. Tentokrát za pět, nezlobte se, pánové..

Čas: 30:41

Seznam skladeb:
  1. Gangrenous Testicular Deformity
  2. Female Stress Urinary Incontinence
  3. Charred Scrotal Fragments
  4. Eugenic Sterilization
  5. Adolescent Vaginal Gourmet
  6. Post Partum Depression Foeticide
  7. Blunt Rectal Impalement
  8. Drowned in Afterbirth

Zveřejněno: 17. 02. 2010
Přečteno:
3388 x
Hodnocení autora:
5 / 10

Autor: Dw | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář