Nejbližší koncerty
LLYR

MORBID INSULTER, INFERNAL IMPERATOR, DETONATOR666; 5. března 2010, Praha, Exit Chmelnice

Ave,

všechny milovníky poctivého death a black metalu bych rád pozval v pátek 5. března 2010 do Prahy do klubu Exit - Chmelnice na koncert extrémní švédské okultní death metalové kapely Morbid Insulter. Ničivou bouři Morbid Insulter podpoří české black metalové kapely Infernal Imperator a Detonator666. Každý uctívač extrémních metalových žánrů si tak přijde na své. Prodej metalových LP všech žánrů by měl být zajištěn skrze Monster Nation. Přijďte 5.března do klubu Exit - Chmelnice oslavit a uctívat ryzí death black metal.

MORBID INSULTER (Swe) - Morbid Insulter je nadějná kapela povstávající ze zatuchlých krypt mrazivého severu. Kapela má na kontě zatím dvě dema a hlavně LP Thundering Evil, které svou kvalitou a dravostí dokazuje, že extrémní metal je věčná hudba evokující chaotické síly nekonečna. Album Thundering Evil uvrhne posluchače do nejhlubších kobek pekla, aby ho pak vyvrhla zpět jako probuzenou bestii. V hudbě Morbid Insulter se snoubí švédská death metalová preciznost a melodičnost s démonickou esencí Nifelheim, okultní atmosférou patrnou z hudbu Watain nebo Dissection a jihoamerický smrad z chapadly prorostlých jam, kde dlí Sarcófago, Vulcano nebo Anal Vomit. Morbid Insulter ve své brutální a strhující show evokují skutečné prastaré démony chaosu. Vizuálně dech beroucí, vnitřní prožitek je mimo čas a prostor.

INFERNAL IMPERATOR (Cz) - Black Mass Metal, tak Infernal Imperator označují hudbu, kterou produkují. Infernal Imperator útočí originálním a krutým black metalem. Jejich show je satanistická, rouhačská, nemilosrdná. Je jasné, komu tato kapela slouží. Pro Infernal Imperator je satanismus zákon. Není jiné cesty. Zapomeňte na tuctové kapely, které berou jméno Mistra nadarmo. V podání Infernal Imperator ukazuje samo peklo svoji skutečnou podobu. V dnešní době je vzácností ( a radostí ) vidět black metalovou kapelu, která opravdu v Satana věří, uctívá ho a hoří k němu nekonečnou oddaností. Takoví jsou Infernal Imperator. Jsou skuteční a neporazitelní.

DETONATOR666 (Cz) - Ehm... Otevřete si další láhev whisky a pořádně se napijte. Detonator666 hrají black metal silně okořeněný řízným rif n´ rollem. V jejich hudbě najdete všechno, co vás donutí začít pořádně chlastat, chytit za prdel nějakou sličnou děvu a... Detonator666 je o nekonečné lásce k Luciferovi, horrorových filmech, misantropii, alkoholismu a okultismu. Je to prostě black metal. Kapela má na kontě dvě řadové desky, z nichž poslední je Supremacy and Tyranny z roku 2008. Dopili jste už? Tak si otevřete další flašku...

Děkuji za vaši účast

Ave Imperator, Lucifer Illuminator

Tisková zpráva, autor Nebulah Frost

Zveřejněno: 17. 01. 2010
Přečteno:
3387 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář