Nejbližší koncerty
INSANIA

LYFTHRASYR (D), DORN (D), RETURN TO INNOCENCE, SECRET OF DARKNESS..

RTI a SOD by rádi pozvali vás všechny na koncerty kapel: LYFTHRASYR (D), DORN (D), RETURN TO INNOCENCE (CZ), SECRET OF DARKNESS (CZ)

LYFTHRASYR
Německá sebranka mixující black/dark/death metal ve svém originálním melodickém pojetí se opět ukáže na českých pódiích. Oproti jiným vystoupením přivážejí jednu specialitku a to bubeníka rakouských Belphegor - Nefastuse. Kapela vznikla v roce 2002 a po demu a debutu jim před nedávnem vyšla novinka The Recent Foresight, která oslovila širokou veřejnost a tak byla kapela přizvána k tour s takovými veličinami jako Kataklysm nebo Behemoth. Praha i Varnsdorf se mají opravdu na co těšit!
www.myspace.com/lyfthrasyr

DORN
Další německá kapela Dorn produkuje podobně temně zaměřenou hudbu jako Lyfthrasyr, jen by se dali lépe zahrnout do škatulky black/death metal. Kapela vznikla v roce 1998 a má na kontě již 5 alb. Nyní přijíždí propagovat poslední z roku 2007 – Spiegel Der Unendlichkeit.
www.myspace.com/dornmetal

RETURN TO INNOCENCE
Stálice české scény míchající osobitě pojatý mix death/doom/black metalu předvede jak songy z posledního alba Sal Lunae, tak i ukázky z připravovaného alba.
www.myspace.com/returntoinnocence2008

SECRET OF DARKNESS
Mladá, nadějná kapela z Varnsdorfu, která se snaží prorazit se svou verzí black/doom metalu před nedávnem vydala EP …And The Dark Begins, které hodně fanoušků přivítalo s nadšením.
www.myspace.com/secretofdarkness

  • 6.11. Varnsdorf – RC Peklo (+ FOB)
  • 7.11. Praha – Exit Chmelnice (+ Rain Shadow)

www.peklo.wz.cz

www.exitchmelnice.cz


Zveřejněno: 26. 10. 2009
Přečteno:
3390 x
Autor: Dharm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář