Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Američtí LIVIDITY spolu s dalšími šesti akty z Evropy i Států přespříští pátek předvedou, zač je toho death/grind! pátek 17.4.2009 17:00, PRAHA-Klánovice club BLACK PES

LIVIDITY (usa), REQUIEM (swi), NORDOR (gre), ARPATH (ire), ABORTIFICATION (fin), COFFIN SYRUP (usa), BENEATH THE FLESH (usa), 

Na skupinu Lividity si okamžitě vzpomenu ve spojení s vyprávěním jedné mé kamarádky, která se mi svěřila s tím, jak se pozvracela ve vlaku při cestě z koncertu právě těchto Illinoiských death/grinderů.Od té doby se změnilo spoustu věcí, kamarádka už nepije a na tvářích členů LIVIDITY přibylo několik vrásek a na jejich kontě i několik desek. Loni se objevili v Evropě snad jen na dvou letních festivalech, jinak nic. O to víc vrníme blahem při pohledu na jejich rozpis letošního Evropského turné „Fisting Europe Tour 2009“, které se převalí během dubna i přes Prahu a to v ideální den, v pátek 17.4.2009, kdy se po letech vrátí na místo činu, tedy do klubu Black Pes.

Nepřijedou však sami! Jako dlouholetí matadoři stylu a fanoušci všeho zajímavého dali dohromady sestavu kapel, vyklovanou z různých koutů Evropy a Ameriky, o kterých můžeme směle prohlásit, že budou více než nudnými supporty před jejich vlastním vystoupením!Asi nejznámější z doprovodných kapel budou švýcarští Requiem o jejichž podání death metalu a koncertních kvalitách jste se už mohli přesvědčit. Naposled před necelým půlrokem na společném vystoupení s floridskými Lowbrow. Momentálně odešli od Massacre Records a hledají novou vydavatelskou firmu.

Zato Řekové Nordor k nám zavítají poprvé, jejich logo působí vyloženě blackmetalově, oni sami se ale označují za progresivní deathmetalovou kapelu. Často vystupují se svými krajany Septic Flesh či Slavebreed, takže není pochyb o tom, že jejich set bude mít koule.Irské Warpath neznám a zatím jsem neměl tu čest se s jejich muzikou setkat, ale podle poslechu několika skladeb jim nálepka death/grind bude určitě slušet! Ještě jednou ze stejného ranku, a to v podání finských Abortification. Opět fůze death/grindu a navíc snad i trochu gore zpěvů, které nemohou nikoho urazit ani nic pokazit, spíše naopak!

Sympatické trio z velmi podivným názvem Coffin Syrup jsou zástupci amerického kontinentu a jejich vzory byly vždy kapely jako Pungent Stench, Suffocation nebo novátorští Cephalic Carnage. Uvidíme jestli jim přišlápnou paty! Na rozjezd celého festivalu tu máme thrash/deathové amíky Beneath The Flesh, kteří hned na začátek vynesou laťku hodně vysoko, aby to ty ostatní kapely neměly s námi až moc lehké!!!

Celá akce začne po 17 hodině a hrát se bude do posledního vlaku na Prahu.

Cena: 350 Kč

Info: www.neonarcis.com

www.marastjakcyp.com


Zveřejněno: 06. 04. 2009
Přečteno:
3473 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář