Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

The Psyke Project - Apnea CD 2008, Lifeforce records

Lifeforce records vypouští do světa další hydru, která má v plánu totálně zničit zdrásané duše milovníků šíleností, jako jsou například The Psyke Project. Na rozdíl od poměrně přímočarých kolegů Mnemic a Raunchy, vyrukovali TPP s psycho/hc šíleností a asi nikdy tak nedobudou jejich výšiny, pokud se tedy svět nezblázní a okrajové žánry se nestanou středním proudem.

Osobně tomuto stylu příliš neholduji, doom metal už mě nějakou dobu příliš nebaví a monotónní plochy Apney mi tento styl až příliš připomínají. Daleko zábavnější mi tak připadají momenty, kdy se kapela rozjede a občas i vzdáleně připomíná Meshuggah.

Poměrě solidně tak šlape například song Dedication, který u mě také vyhrál pomyslný žebříček.Ve výsledku ale opravdu nevím co si o tom myslet, tu a tam se najde moment, který chytí a člověk si poklepe nožkou, ale většinu času se spíš nudí.

Jak už jsem uváděl, tento styl nemám rád a ani mu nerozumím. Nechápu to stejně jako podobně psycho věci ambient/black metalu. Nechci tak urazit fanoušky ani jednoho žánru, kteří si stejně udělali obrázek sami a buď se jim to líbí nebo ne, mě však ne.

Čas: 56:06

Seznam skladeb:

  1. The Voice Of Commandment
  2. I Get Paralyzed
  3. Panic
  4. Creating Landscapes
  5. Physical Romance
  6. Dedication
  7. Love Shown In A Handful Of Dirt
  8. Poems Written By Kings
  9. Jugganata
  10. Not In My Time

Web: www.thepsykeproject.com


Zveřejněno: 14. 10. 2008
Přečteno:
3535 x
Hodnocení autora:
5 / 10

Autor: Dharm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář