Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Sequel Of Decay - Demo CD-R 2008, vlastní vydání

Je tomu již tři roky, co se v Pražských Klánovicích začala formovat nová kapela, která si dala do vínku styl metalcore. Ač se jedná o jiný žánr, je vidět, že chlapci mají rádi nory Tristania, protože právě z jejich alba Beyond The Veil převzali ze songu A Sequel Of Decay svůj název.

Kotouček překvapí hned na začátek poměrně solidním zvukem, nahrávalo se v Hellsoundu u mistra Kapáka. Hudební náplň mi připadá poměrně nevyvážená a to i na to, že je to demo. Zatímco první a poslední song mají nápad a celkem bych i věřil, že v kvalitní živé prezentaci dokážou řádně nakopnout, prostřední HeartCore Love mi k nim za prvé vůbec nesedí a za druhé v porovnání s dalšími dvěma je taková nemastná, neslaná. Za nejlepší bych asi vybral hned první Kill Me One More Time, která má kvalitní nápady a od začátku do konce jede, nenapadá mě ani jedno hluché místo. Innocence zase překvapí motivy, které nejsou v tomto ranku úplně běžné a tím směrem by chlapi mohli více zabrousit.

Kapela Sequel Of Decay má začínající léta za sebou a teď musí prokázat, že v nich něco je. Tohle demo je myslím dobrý odrazový můstek, ale pravou tvář asi poznáme až s plnohodnotným albem. Držím klukům palce, myslím, že na to mají.

Čas: 15:27

Seznam skladeb:

  1. Kill Me One More Time
  2. HeartCore Love
  3. Innocence

Web: www.sequelofdecay.wz.cz 


Zveřejněno: 03. 10. 2008
Přečteno:
3343 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Dharm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář