Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

SINISTER - Afterburner CD 2006 - Nuclear Blast rec.

Jásejte vy, kdož víru svou jste neztratili! Prastarej pramen, vyvěrající snad z hloubi samotnejch Pekel, přece jen nevyschnu!. Tudíž se budete moct osvěžit douškem hořký, sírou páchnoucí břečky, hojivým to balzámem pro vaši černočernou, rebelií a herezí prodchnutou duši. Neváhejte a zavítejte do svatyně, v níž důvěrně znáte každej kámen. Pod klenbou obskurního svatostánku pějte slova chvály ryzí, prudérní Death Metle. Nechť ten neznabožskej chorál vyplní onu bezútěšnou prostoru. V odpověď, jak hrůzná a zkomolená ozvěna, zazní povědomej hlas šestistrunky. Ostrej, břitkej, plnej nenávisti, jakoby tvořicí zvukovou kulisu divýmu reji plamenů. Sténajicí a kvílící v sólovejch partech, či líně se převalující z jedný chmurně jízlivý melodie do druhý. Právě tak, jak se zrodily z lůna morbiditou a okultnem obtěžkaný mysli strunotepce Alexe, kterýžto v dobách minulých proslul udatností na kolbišti vymezeným čtyřma basovýma drátama.

Z kazatelny hrobovým hlasem hřímá Aad, jenž sklízel vavříny především na palebný linii. Respektive za éry ryčícího předáka Mikea, sesazenýho z trůnu hřbitovní pěnicí Rachel. Paul - jméno, jež se, pokud mi paměť slouží, v úctyhodný historii vlámskejch mistrů bezuzdný agrese dosud nevyskytlo. Spokojím se tedy s následující charakteristikou - novic Řádu bratří v zášti zdatně provázející strunnou bouři hromobitím rytmičáku, přechoďáků a kopáků.

Závěr bych rád věnoval všem, kdož trpí mými ambicemi státi se Victorem Hugem metalový žurnalistiky. Takže krátce, stručně, třema větama, OK? Old School Euro Brutal Death Metal, Holandsko, byli 4, zústali 3, kytarista si dal závazek, ve studiu nadrtil i basu, čímž splnil plán na 666%. V prvním songu kytarově volně zpracovanej námět soundtracku filmu "Osvícení". Poctivej masakr, sekec mazec, nezaměnitelnej, léty vycizelovanej rukopis, mý naprostý nadšení!

Čas: 45:04

Tracklist:

  1. The Grey Massacre
  2. Altruistic Suicide
  3. Men Down
  4. Afterburner
  5. Presage of the Mindless
  6. Into Submission
  7. The Riot Crossfire
  8. Flesh of the Servant

http://www.sinistercentral.cjb.net


Zveřejněno: 24. 11. 2006
Přečteno:
3569 x
Hodnocení autora:
9 / 10

Autor: Skalp | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář