Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

BELPHEGOR – Pestapokalypse VI CD 2006, Nuclear Blast

Neuvěřitelné, ale je to tak. Rakouští pekelníci Belphegor opět nahráli album, které naprosto zabíjí. Již šestý zásek v jejich diskografii znamená druhé naprosto skvostné dílko (prví je, alespoň tedy podle mého soudu nepřekonatelné „Lucifer Incestus“).

Po loňském, spíše horším albu „Goatreich-Fleshcult“, je tohle pohlazení po death metalové duši (samozřejmě s velkým nádechem black metalu). Již od prvních tónů je nádherně slyšet, že Belphegor udělali obrovský krok kupředu a že už nesázejí pouze na rychlost. První „Hell´s Ambassador“ ani nebudu zmiňovat, nechť si každý poslechne sám a zažije tu slast z této vypalovačky, která patří bezesporu k vrcholu všeho co kdy Belphegor vytvořili. Ovšem hned třetí pecka ukazuje, že pomaleji to jde Belphegor snad ještě lépe než rychle a že rychle jim to sakra šlape! Malinký flíček na úžasném celku je ten, že originální a nové prvky mi občas připomínají Nile a sem tam i Behemoth. Celkově to však nemění můj názor na tuto kapelu a hlavně tuto skoro až geniální desku.

Největší plusy jsou kytarová sóla, která jsou velmi povedená, dále větší pestrost všech skladeb a hlavně skvělý zvuk, který to vše jen podtrhuje. Já nemám co dodat, toto album mě totálně odrovnalo, zkrátka nádhera!!!

Čas: 38:06

Seznam skladeb:

  1. Hell´s Ambassador
  2. Seyn Todt In Schwartz
  3. Angel Of Retribution
  4. Chants For The Devil
  5. Pest Teufel Apokalypse
  6. The Ancient Enemy
  7. Bluhsturm Erotika
  8. Sanctus Perversum
  9. Das Pesthaus/Miasma Epilog

Web: www.belphegor.at 


Zveřejněno: 29. 10. 2006
Přečteno:
3589 x
Hodnocení autora:
10 / 10

Autor: Dharm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář