Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Představuje se italská occult/doomová kapela.

Kdy byla vaše skupina založena, proč zrovna tenhle název, co znamená a co bylo prvotním impulsem pro její vznik?

†  Máme hluboký respekt k mrtvým, jejich spánku a jejich spojení s námi. Jsme fascinováni hřbitovy a považujeme je za krásné klidné zahrady. Líbí se nám myšlenka starodávného a romantického smyslu smrti,  třeba péče o zašlé a opuštěné hroby, na které se dnes často zapomíná. Stará se o ně vůbec někdo? 
Smrt však není konec. Změní vás prvotním způsobem energie. V našich světech nejsou mrtví pohřbeni. Jsou zaseti, aby se mohli narodit jinde. 
Takže jsme to všechno dali dohromady a v roce 2017 jsme se zformovali jako kapela.

Představte jednotlivé členy - věk, zda již někde hráli a jak dlouho hrají na svůj nástroj?

† Nemáme věk. Nemáme jména. Rozhodli jsme se ztotožnit se s dnem a měsícem narození naší aktuální existence. Žádný rok. Jsme duše a duch. Vždy jsme existovali. Během posledních 20 let tohoto života máme různé hudební zážitky a kapely zapojené do black metalu, death metalu, punku a hardcore. Osud nás spojil, abychom vytvořili něco úplně jiného. Představme se tedy: 
† vokály: 19.03
† kytary: 21.10 
† baskytara: 13.11 
† bicí: 06.10.

Za jakých podmínek jste nahrávku pořídili, jak jste s ní spokojeni, jaký náklad jste od nahrávky pořídili, jak jde zatím na odbyt, jaká je cena?

† Nahrávání probíhalo ve studiu Mat Sound poblíž místa, kde žijeme, během několik zvláště produktivních hodin. Naše první nahrávka bude vydána ve 100 ručně číslovaných omezených kopiích. Máme také digitální edici díky spolupráci s ukrajinským labelem Loneravn Records.

Texty – proč jste rozhodli zpívat anglicky, kdo je autorem slov, jaká témata volíte?

†  Milujeme anglický jazyk, zní melodicky, a zároveň chceme být mezinárodní. Milujeme také náš jazyk, možná něco napíšeme v italštině. Už jsme psali o Měsíci, putujících duších, strašidelných domech, tenké hranici mezi živými a mrtvými. 19.03 píše texty a témata se týkají okultismu, esoterismu, legend a všeho, co souvisí se zákony vesmíru.

Kdo je autorem loga, obalu, webu – jakou důležitost těmto grafickým věcem přisuzujete?

†  Myslíme si, že naše logo je úžasné. Opravdu dává pocit osamělosti, který najdete pouze na starých hřbitovech. Bylo to tak intuitivní. Nakreslili jsme na papíře náčrtek a náš přítel pak dílo dokonal. Obrázek na obálce byl geniální tah od jednoho z našich přátel. Nejprve to byla zkušební fotka. Později jsme pochopili, jak působivá může být. 
Jsme na Bandcampu, Facebooku a YouTube a správa sociálních médií je pro nás velmi důležitá, protože naším cílem je také zviditelnit naši identitu, sdílet krátké esoterické informace a naše myšlenky s cílenými fotografiemi. Některé fotografie jsou převzaty z webu a upraveny pro sdílení, jiné jsou naše a zabývají se místy, která jsme skutečně navštívili.

Které kapely patří mezi vaše vzory/zdroje inspirace?

†  Spousta kapel a mnoho různých stylů, ale můžeme uvést CASTLE, DOOL, DEVIL´S BLOOD, DEATH SS, GHOST. 

Posílali jste nahrávku na firmy, případně na které, jaká byla/nebyla odezva?

†  Ano, poslali jsme a nechali poslechnout naši první práci některým labelům, které známe a ceníme si jich kvůli skupinám, které distribuují. Dostali jsme několik reakcí a návrhů na spolupráci pro naše budoucí díla. Doufáme, že současné úsilí brzy přetavíme v další album, které skládáme.

Kolik máte za sebou koncertů a který považujete za nejpovedenější?

†  Hráli jsme několik utajených a vybraných koncertů, abychom mohli písničky otestovat naživo. Doufáme, že v budoucnu najdeme další příležitosti k vystoupení, abychom se dostali do širšího povědomí.

Máte ambice ukázat se v zahraničí?

†  Proč ne?

Plány do budoucna...

† Jaká budoucnost přesně? V tomto životě budeme pokračovat s tímto projektem a určitě nahrajeme celé album. Uděláme skvělé koncerty. O další existenci zatím nemůžeme vědět. Budeme čekat na naši karmu a osud.

RECENZE

Facebook
Bandcamp
YouTube


Zveřejněno: 24. 06. 2020
Přečteno:
914 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář