ZINEKontaktSpolupráceRedakceLinksDatabáze koncertů

Fobia zine

INFO BOX

HEAVY METAL THUNDER FESTIVAL vol. 1 - infočíst info »

INSANIA představí na turné Kacířův kancionál - infočíst info »

SÓLSTAFIR - infočíst info »

GOSPEL OF THE FUTURE, KOVADLINA, TUMMO – infočíst info »

UNDERGROUND THRASH IV. - infočíst info »

DER WEG EINER FREIHEIT + CELESTE + THE DEVIL’S TRADE - infočíst info »

DER BLUTHARSCH AND THE INFINITE CHURCH OF THE LEADING HAND, OLAF OLAFSONN AND THE BIG BAD TRIP – info číst info »

ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019 – infočíst info »


Další nové články

14. 3. 2019 | English
C-4 – „10 questions“celý článek »

14. 3. 2019 | Ankety
C- 4 – „Deset otázek“celý článek »

7. 2. 2019 | Ankety
GUZZLE BOOZE – „Deset otázek“celý článek »

19. 1. 2019 | Ankety
HROBAR – „Deset otázek“celý článek »

1. 1. 2019 | Dr. Kydy
Prohlášení pořadatele koncertu kapely HATE dne 28. 12. 2018 v Českých Budějovicíchcelý článek »

31. 12. 2018 | Postřehy
Bilance roku 2018 + co bude v roce 2019?celý článek »

31. 12. 2018 | Dr. Kydy
Thrash Nightmare 2019 odtajňuje headlinera: SLAYER!celý článek »

20. 12. 2018 | Ankety
IMPULSEALER – „Deset otázek“celý článek »


Koncerty

20. 3. 2019
Praha, Klub Vagon
THE TIP (USA), STEVEN DANIELS Americká hardrockov...

22. 3. 2019
Cheb
Přehlídka extrémní hudby v Chebu poprvé pod názvem...

22. 3. 2019
Banská Bystrica - RC Tartaros
Koncert v rámci Within destruction tour k novému c...

23. 3. 2019
KOŠICE - Colloseum
Koncert v rámci Within Destruction tour k novému C...

29. 3. 2019
Rock Club Kain, Praha
DEAD DANIELS + SKLAP...

30. 3. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 30. 3. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, ...

5. 4. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
PÁTEK 5. 4. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, Ml...

5. 4. 2019
Havlíčkův Brod - Oko ( bar )
Hrají: ZÁVIŠ folkový volnomyšlenkář ( Znojmo ), KO...

Naše profily

RSS kanál RSS kanál
myspace
bandzone

Web Archiv


ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019
» úvodní strana » novinky

8. 12. 2018

PANZERBALET 13. 12. 2018 v Praze

Panzerballett (DE)

Kdy: pátek 13. 12. 2018 20:30

Kde: Kulturní centrum Klubovna, Generála Píky, Praha 6

Žánr: Death Jazz

Vstupné: 390,- předprodej, 490,- na místě

Předprodej: https://goout.net/cs/listky/panzerballett/stmd/

Web: klubovna.povalec.cz

panzerballett.de
en.wikipedia.org/wiki/Panzerballett

Facebook:

facebook.com/Panzerballett-177186085648197
www.facebook.com/events/223827198154678/

Youtube full show: youtube.com/watch?v=Y2mFr6IPAo4

Youtube single: www.youtube.com/watch?v=NUFRtBLJsco

Vánoční single: www.youtube.com/watch?v=l7EYqXkoWts

Info:

Po beznadějně vyprodaném koncertě v lednu 2018 se Panzerballett vrací na pódium Klubovny!

Kapela je charakteristická obrovskou technickou vyspělostí, kterou se nebojí dávat na odiv, a programovým disrespektem k hranicím žánrů. Jejich hudba je kombinace „latino-jazzu a grindcore, bebopu s deathmetalem, nebo disco-funku s hardcore,“ jak praví frontman, zakladatel a skladatel Jan Zehrfeld. Pro muziku Panzerballettu je určující mnohaleté jazzové vzdělávání všech členů, záliba v kapelách jako Meshuggah, Frank Zappa a Mothers of Invention nebo Animals As Leaders a zároveň perfektní ovládnutí nástrojů a intenzivní využívání velmi pokročilých rytmických postupů.

V listopadu 2017 vydala kapela osm koled přearanžovaných do polyrytmické death-jazzové smrště a program zimních koncertů bude složen převážně právě z vánočního alba. Na albu zahostovali například Mattias IA Eklundh (Freak Kitchen) nebo Jen Majura (Evanescence).

Kapela v posledním roce prošla několika personálními změnami Na pozici druhého kytaristy se definitivně usídlil Rafael Trujillo známý z kapely Obscura a kromě něj si mozek kapely Jan Zehrfeld přizval následující muzikanty:

Axel Kühn (SWR Big Band) | sax

Gerd Boelicke (David Hasselhoff) | bass

Christoph Huber (Bob Mintzer) | drums


Diskografie:

  • Panzerballett (2006)
  • Starke Stücke (2008)
  • Hart Genossen: Von ABBA bis Zappa (2009)
  • Tank Godness (2012)
  • Breaking Brain (2015)
  • X-Mas Death Jazz (2017)


Koncert pořádá Kulturní centrum Klubovna.

 

 




Autor: Johan | Další novinky autora
Datum: 8. 12. 2018

FotoGalerie (Počet obrázků: 1)



Novinky

20. 3. 2019 | Autor: Johan
ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019 doplňuje line-upčtěte zde »

20. 3. 2019 | Autor: Coornelus
POSSESSED chystají nové albumčtěte zde »

20. 3. 2019 | Autor: Coornelus
Vychází Debutové LP JUST WÄRčtěte zde »

20. 3. 2019 | Autor: Bury
RED HOT CHILI PEPPERS zveřejnili svůj koncert, kdy zahráli živě pod pyramidami v egyptské Gize.čtěte zde »

19. 3. 2019 | Autor: Johan
Nový klip má i NERVOSAčtěte zde »

19. 3. 2019 | Autor: Bury
LAIBACH představují videoklipčtěte zde »

19. 3. 2019 | Autor: Johan
Na čem aktuálně pracuje Miloš Bešta z kapely ASMODEUS? Na rockové opeře!čtěte zde »

19. 3. 2019 | Autor: Johan
BACKFLIPING DOG představují videoklip...čtěte zde »

18. 3. 2019 | Autor: Coornelus
THE CORONA LANTERN s novým singlem a klipemčtěte zde »

18. 3. 2019 | Autor: Bury
Novinky u FRONT LINE ASSEMBLYčtěte zde »

další novinky ...

Reklama

flash player not installed

Nejčtenější za 30 dní

18. 2. 2019 | Recenze
To nej... za rok 2018 – zahraniční nahrávkacelý článek »

19. 2. 2019 | Recenze
CBF – Malvarmacelý článek »

2. 3. 2019 | Reporty
To nej... za rok 2018 – koncert + postřehycelý článek »

7. 3. 2019 | Reporty
GAAHLS WYRD, UADA, TRIBULATION, IDLE HANDScelý článek »

5. 3. 2019 | Reporty
DECULTIVATE, LAHAR, DROM, NONDESCRIPT celý článek »

13. 3. 2019 | Reporty
ČAD, LAHAR, MURDER INC., VIOLENCE BY NATUREcelý článek »


Poslední diskuse

STABBED – In The Shadows
Datum: 20. 3. 2019 09:24:16
Autor: Koník (Support Underground)
Titulek: Stabbed

diskuse k článku »

CHLAD – Chrám bolesti
Datum: 20. 3. 2019 08:53:18
Autor: Dalihrob
Titulek: .

diskuse k článku »

To nej... za rok 2018 – zahraniční nahrávka
Datum: 19. 3. 2019 10:35:54
Autor: Opat
Titulek: ...

diskuse k článku »

CHLAD – Chrám bolesti
Datum: 19. 3. 2019 10:33:54
Autor: Peťan
Titulek: Chlad!

diskuse k článku »

CHLAD – Chrám bolesti
Datum: 19. 3. 2019 10:29:50
Autor: kubánec
Titulek: ...

diskuse k článku »

CHLAD – Chrám bolesti
Datum: 19. 3. 2019 09:00:20
Autor: Coornelus
Titulek: ...

diskuse k článku »


Partnerské weby

Fobia Distribution e-shop Metalopolis.net Metal Forever & Metal Man True empress

Reklama