Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

Podzimní nálož koncertů nastartujeme další premiérou. A potěšíme milovníky zvuku The Soft Moon, undertheskin a podobných spolků. Vůbec poprvé se totiž do České republiky podívá žhavé želízko temné scény, ruská Supernova 1006. Afterparty bude v režii Batsave party.

Podle astronomů je Supernova 1006 nejjasnější historicky zaznamenaná hvězda. Na hudebním nebi se toto jméno objevilo v roce 2014, kdy si jej vetkla do názvu dvojice z Chabarovsku, Andrey Yukhovich a Anton Korchevsky. Druhý jmenovaný po roce odešel, jeho místo zaujala Elizabeth Dolgikh a nově stvořené duo se přemístilo do St. Petersburgu. Zde začalo chrlit muziku s nebývalou intenzitou i kadencí

Rozruch způsobili především parádní druhou deskou "Unique World". Letos v únoru vyšlo kapele už třetí album "Blackout", na kterém přátelsky vypomohl i Mr. Kitty. Sami přiznávají inspiraci Man or Astro-man?, IMA Robot, A Place To Bury Strangers, La Femme, Nine Inch Nails aj. a v jejich tvorbě můžeme vystopovat postpunk, coldwave, synthpunk i shoegaze. Přijďte na vlastní oči a uši poznat zničující sílu ruského tělesa v sobotu 29. září do klubu Underdogs' Ballroom & Bar na pražském Smíchově!

Koncert orámuje tradiční a oblíbená netopýří Batsave party se všemi klasickými proprietami. Zamotaní do pavučin a zahaleni mlhou se tedy můžete prorejdit parketem až do ranních hodin a takt vám budou udávat mezinárodně ostřílení DJs pořadatelského webu Sanctuary.cz. Chybět nebude ani kasička, do které můžete přispět netopýří záchranné stanici ZO ČSOP Nyctalus, ani stylová černobílá projekce.

SUPERNOVA 1006 (RU) + Batsave party
29. září 2018 (start 21:00)
Praha, Underdogs' Ballroom & Bar (Nádražní 3)
Vstup: 170 Kč (předprodej GoOut.cz) / 220 Kč na místě


Publikováno: 24. 09. 2018
Autor: Johan

Fotogalerie